Hronika

Smrskali ženi lice u centru Zaječara

bolnička kola
foto: aktuelno.net

Zaječarka Mileva S.(60) zadobila je teške telesne povrede u vidu slomljenih svih kostiju lica dok je jutros oko pet sati iz kontejnera sakupljala hleb.

Zbog smrskanog lica i teških povreda po telu, pretučena žena je prebačena na Odeljenje neurohirurgije u Nišu, javlja „Blic“.

Sve se odigralo iza “Intereksa“, u samom centru grada, u blizini ulice Zoran Radmilović. Prema prvim informacijama, nju su pretukla dvojica mladića iz čista mira i obesti.

„Na žalost, žena skoro da ne može da govori zbog povreda. Jedino je uspela da nekako prošaputa da su naišla dvojica mladića od oko 20 godina i da su bez razloga počela da je vuku i udaraju pesnicama u lice. Više ništa nije mogla da kaže“, izjavili su nadležni.

Policija pretpostavlja da je žena pala i da su mladići nastavili da je šutiraju u lice i telo, jer su povrede koje je zadobila toliko teške da je malo verovatno da su nanete rukama. Takođe se pretpostavlja da su se oni iživljavali nad nesrećnom ženom jer ih je verovatno iritiralo što ona traži stvari po kontejneru.

Prema rečima dr Stanislava Tadića, direktora ZC Zaječar, pretučena žena je u veoma teškom stanju.

„Pacijentkinja je odmah zbrinuta na odeljenju hirurgije, a sada će biti prebačena na dalje lečenje u Niš. Njoj su slomljene nosna kost, jagodične kosti, čeona kost i ima povrede ugnječenja i poderotina po celom telu“, rekao je dr Tadić.

Iako bez podataka o napadačima i bez svedoka, policija intenzivno traga za počiniocima.

Izvor: blic.rs

1 komentar

Dodaj komentar