Društvo

SLIKA DANA: Bahato parkiranje!

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Juče, 4.juna oko podneva zaječarac Milan P. bio je svedok kako kaže, izuzetno bahatog i drskog ponašanja jednog od državnih službenika.

Naime, bahati vozač parkirao je svoje vozilo tik uz javnu česmu „Ostrvo“ u ulici Hajduk Veljkova.

„Na moje pitanje da li je tu dozvoljno parkiranje vozač je kranje drsko odgovorio „Sada jeste“ i nastavio da puni flaše vodom.

Ovakvo drsko i bahato ponašanje pojedinaca treba najoštrije sankcionisati.

Zato Vam se i obraćam, na današnji dan Zaštite životne sredine, sa molbom da ove slike koje Vam šaljem u prilog objavite kako se ovo ne bi ponovilo.

Hvala na razumevanju!“

3 komentara

  • Vozilo ne pripada Zdravstvenom Centru Zaječar ! Ja lično u ZC Zaječar vozim vozilo za med otpad i naše vozilo je marke Renault Kangoo a ovo je Peugeot ! Na našem vozilu crvenim slovima piše Zdravstveni Centar Zaječar a ovo vozilo nema taj natpis ! Molim Vas proverite prvo čije je vozilo pa onda pišite vlasnika !!! Ja nikada ne parkiram ovako u gradu i svi koji me poznaju znaju da ja ovo nikada ne bih uradio. U potpisu : Simović Dušan ZC- Zaječar

  • Ovo je radnik zavoda za javno zdravlje, uzorkovanje vode, odeljenje za zastitu zivotne sredine i humanu ekologiju. Tako da nije drzavna sluzba, s obzirom da se to odeljenje finansira iz sredstava naplate klijentima.

Dodaj komentar