Društvo

SKANDALOZNO !!!! Bahati vozači, gde je komunalna policija?

foto: kurir.rs

Kao što smo više puta pominjali, portal ZajecarOnline ima za cilj da informiše građane našeg grada o svim pojavama, stvarima, dešavanjima. Posebno ćemo se baviti pojedincima za koje izgleda zakon ne važi. Na fotografijama možete videti parkirane automobile van mesta predviđenog za parkiranje, dok jedan automobil je parkiran na mestu gde je mesto označeno  za osobe sa invaliditetom.

Ovom prilikom pozivamo komunalnu policiju da reaguje u skladu sa zakonom, koji je nadamo se jednak za sve, bez obzira o kojim osobama se radi.

Naš portal saznaje da vlasnik automobila koji je parkiran na mestu označenom kao mesto za osobe sa invaliditetom je gospodin Dragomir Mirković, otac Mirković magistra Saše, u narodu poznatijeg kao osoba sa najvećom funkcijom u gradu.

010315-dragomir-mirković

Vlasnik drugog automobila parkiranog na trotoaru je d.r Stanislav-Staša Tadić direktor Zdravstvenog centra Zaječar.

010415-staša-tadić

Vlasnik trećeg automobila je Silvana Ilić, profesor na univerzitetu „Megatrend“ i visoki funkcioner SPS-a u Zaječaru.

010315-silvana-ilić

Svo troje su viđeni u obližnjem kafiću, a komunalna policija je ili zažmurila na ovo bahato parkiranje ili nije primetila.

Komunalna policija ima zadatak da ovakve i slične prekršaje sankcioniše predviđenim kaznama, i mi se nadamo da cilj njihovog postojanja nije isključivo služenje ljudima na vlasti.

Primer koji navodimo kao instrumentalizaciju komunalne policije od strane jednog čoveka, dogodio se juče na mitingu opozicije.

Apelujemo na sve nadležne institucije sistema da reaguju u ovom slučaju i postupe po zakonu.

 

1 komentar

  • Šta se čeka? Što se ne obori vlast? Ljudi očekuju promene a ništa ne preduzimaju ali ne u smislu da se vrati Boško već da se pojave neka nova lica koja nemaju veze ni sa kim KO SE IKADA KANDIDOVAO za bilo kakve politčke funkcye.

Dodaj komentar