Hronika

Silovana učenica (16) ometena u razvoju

foto iliustracija

Zaječarska policija podnela je protiv K.R.(24) krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio silovanje i određen mu je pritvor do 48 sati. On se sumnjiči da je u popodnevnim satima na Kraljevici silovao maloletnu učenicu(16), ometenu u razvoju, učenicu škole “Jelena Majstorović“. Silovana devojčica je dalja rođaka osumnjičenog K.R.

Osumnjičeni mladić je devojčicu čekao ispred škole, a ona je sa nastave izašla oko 13 sati. K.R. ju je odveo na obližnje brdo Kraljevica “da se prošetaju jer je sunčan dan“. Kada su došli do montažnih toaleta u blizini stadiona,on ju je i uvukao u jedan od WC-a. Počeo je da je svlači, ali se devojčica branila. To je iznerviralo silovatelja pa je počeo da je tuče po celom telu. Tako prebijenu i prestrašenu, K.R. je na kraju silovao ometenu devojčicu.

Kako saznajemo, policiju su pozvali šetači koji su na Kraljevici spazili raščupanu i prebijenu devojčicu kako besciljno luta, bila je uplakana, imala poderanu odeću i uopšte im nije odgovarala na pitanja. Maloletnica je ćutala i pred policijom zbog čega su pozvani stručnjaci iz Centra za socijalni rad. Oni su uspeli da smire učenicu nakon čega im je ona sve ispričala – saznajemo nezvanično.

Policija je gotovo odmah privela K.R. koji je rekao da je sve bilo “dobrovoljno jer je maloletnica pristala na seks“.

Izvor: tvbest.rs

Dodaj komentar