fbpx
Izdvajamo Kultura

Šerbedžija samo za odabrane Zaječarce

Poznati umetnik Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom „Zapadni Kolodvor“ nastupiće u zaječarskom pozorištu 27. decembra, međutim u večeri muzike i romantičnih stihova uživaće samo odabrani Zaječarci.

Karata za nastup Radeta Šerbedžije u prodaju neće biti, već će, kako saznajemo, pozivnice za koncert u Zaječaru biti podeljene preko donatora i Gradske uprave. Razlog je taj što je prema pisanju gradonačelnika Zaječara Boška Ničića koncert finansiran sredstvima donatora.

„Koncert je finansiran sredstvima donatora, bez ijednog dinara iz gradskog budžeta, a pozivnice će biti podeljene preko donatora i Gradske uprave“, napisao je Ničić na društvenoj mreži Facebook.

Pozivnice će, kako je istakao, dobiti najbolji učenici srednjih škola i studenti, kao i deca Ustanove „Oblutak“, uspešni privrednici, javni i zdravstveni radnici, sportisti, predstavnici vojnih, bezbedonosnih i pravosudnih institucija, predstavnici kulturno-umetničkih društava iz grada i sa sela, najuspešniji poljoprivredni proizvođači i predstavnici javnog i civilnog sektora.

Pozivnice će odabranim zaječarcima biti podeljene kao nagrada za njihovo angažovanje na razvoju i napretku grada, naglasio je Ničić.

1 komentar

Dodaj komentar