fbpx

Šerbedžija samo za odabrane Zaječarce

Preporuka:

Ničić: Epidemiološka situacija po pitanju korona virusa nije uopšte sjajna na našoj teritoriji

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić upozorio je na svom FB profilu da epidemiološka situacija,...

U Zaječaru 9 osoba testirano, 6 pozitivno na korona virus

Na teritoriji Zaječarskog i Borskog okruga do 30. marta testirano je 20 osoba od kojih je 11 pozitivno na COVD...

Negotinac vozio u pijanom stanju za vreme policijskog časa: Izrečena mu kazna od…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu zaustavili su za vreme policijskog časa pedesettrogodišnjeg muškarca iz Negotina, koji je automobilom...
- Reklama -

Poznati umetnik Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom „Zapadni Kolodvor“ nastupiće u zaječarskom pozorištu 27. decembra, međutim u večeri muzike i romantičnih stihova uživaće samo odabrani Zaječarci.

Karata za nastup Radeta Šerbedžije u prodaju neće biti, već će, kako saznajemo, pozivnice za koncert u Zaječaru biti podeljene preko donatora i Gradske uprave. Razlog je taj što je prema pisanju gradonačelnika Zaječara Boška Ničića koncert finansiran sredstvima donatora.

„Koncert je finansiran sredstvima donatora, bez ijednog dinara iz gradskog budžeta, a pozivnice će biti podeljene preko donatora i Gradske uprave“, napisao je Ničić na društvenoj mreži Facebook.

Pozivnice će, kako je istakao, dobiti najbolji učenici srednjih škola i studenti, kao i deca Ustanove „Oblutak“, uspešni privrednici, javni i zdravstveni radnici, sportisti, predstavnici vojnih, bezbedonosnih i pravosudnih institucija, predstavnici kulturno-umetničkih društava iz grada i sa sela, najuspešniji poljoprivredni proizvođači i predstavnici javnog i civilnog sektora.

Pozivnice će odabranim zaječarcima biti podeljene kao nagrada za njihovo angažovanje na razvoju i napretku grada, naglasio je Ničić.

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: