fbpx
Društvo

SAZNAJEMO: Juče puštene u rad sve zaječarske toplane!

radijator

Korisnici daljinskog grejanja u Zaječaru od juče su imali tople radijatore u svojim domovima. Iako zvanično grejna sezona još uvek nije počela, prema rečima Ivana Žikića, direktora Javno komunalno stambenog preduzeća “Zaječar” 11. oktobra uspešno su puštene u rad sve zaječarske toplane.

” Zbog relativno visokih temperatura mi ćemo danas u popodnevnim časovima prekinuti isporuku toplotne energije korisnicima naših usluga daljinskog grejanja.

Pratićemo dalje kretanje temperature i shodno tome nastaviti sa grejanjem, a kako stvari stoje, najverovatnije će nastavak grejanja uslediti već preko vikenda”, istakao je Žikić.

Uvažavajući činjenicu, da su u toku letnjih meseci, uradili sve što je bilo planirano na remontu i rekonstrukciji vrelovodnog sistema u celini, Javno komunalno stambeno preduzeće „Zaječar“ je spremno za predstojeću grejnu sezonu, najavio je direktor Žikić.

” Obezbeđene su dovoljne količine mazuta za nesmetan start sezone, a prema sadašnjim pokazateljima i u nekoj bliskoj budućnosti, problema sa energentima ne bi trebalo da bude”.

Sve u pomenutom stambenom preduzeću posebno raduje činjenica da je, zbog kontinuiteta i kvaliteta grejanja u Zaječaru poslednjih godina, ove sezone bilo preko 30 novih zahteva za priključenje na gradski vrelovodni sistem, što se nije desilo, prema rečima Žikića mnogo godina unazad.


Izmirujte obaveze na vreme, inače…

Iz JKSP “Zaječar” apeluju na građane da svoja dugovanja prema pomenutom preduzeću izmiruju na vreme, a one koji imaju nagomilani dug uz prethodnog perioda podsećaju da im je omogućeno da potpišu ugovor o reprogramu i na taj način sebi olakšaju izmirenje pristiglih obaveza.

U suprotnom će ovo preduzeće biti prinudjeno da naplaćuje dugovanja sudskim putem.

3 komentara

  • e zikicu zikicu..kakvbo bre grejanje kretenu jedan..sinoc ni deset minuta,,a jutros opet i mreza prazna..i ti si nasao nesto da pricas lazovčino jedna..posmrzavala se deca i po školama i po kučama..dabogta ti se svi smrzli djubre..i tebe boško da povede sa sobom..sto dalje..lazovčine..sve ti cevi opet popucale a ti si vršio remont???koji bre remont??mozda si produbio svoje džepove,,,,

  • kakvo bre grejanje..kakve tople probe..ko je bre ovaj žikić lažov..pa i mreze su prazne.koga bre više lažete lopovi belosvetski..dabogda vam svi izmrzli

  • Sve radi??? Malo sutra… U mojoj zgradi nije ni napunjen sistem… Mesec dana se radi na zameni cevi do zgrade a kraj radova se ne nazire. I kada budu sredili dovod do zgrade, tek onda će se setiti da treba da se napuni sistem same zgrade pa će se izgubiti još koji dan. Uvek se nešto radilo u minut do 12 a sada je odavno prošlo 12… A da ne govorim o tome da kada se radi i raskopava nikada se ne vrati ni u približno isto stanje od pre radova. Ostaju pesak, blato i udarne rupe na ulici. Srbijo međ šljivama… Dokle…

Dodaj komentar