Politika

Saša Mirković: „Ničić je politička karikatura, ali je bandit!“

Nakon objavljivanja teksta sa konferencije za štampu koju je danas održao lider Pokreta za Krajinu, Boško Ničić, saopštenjem se oglasio Saša Mirković, sada kandidat za PREDSEDNIKA SRBIJE, nekada kandidat za PREMIJERA, bivši kandidat za prvog čoveka RTS-a, i nekadašnji lider JAKE SRBIJE.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ničim izazvan, ovaj gospodin „politička karikatura“ Ničić opet pominje moje ime, zato što ne sme da pomene ime Vučića i njihovog zajedničkog mentora Dinkića.

Ničić glumi opoziciju a svojim i kumovskim pljačkama je uništio Grad Zajecar, što je kasnije nastavio i njegov naslednik Mungos sve do današnjih dana. Njih dvojica su i TOPLANU prodali pa što ne bi i sada glumili političke protivnike. Kao i svuda u Srbiji tako i u Zaječaru SNS = URS. Stari članovi SNS ne postoje niti će postojati.

Ničić se redovno vidja sa onim koji razara Srbiju u Beogradu u Vili Bokeljka u prisustvu Ivice Kojica, Dinkićevog i Vučićevog šefa kabineta.

Boško odlično zna da ja to znam i da neću da učestvujem u njihovom uništavanju Srbije.

I kad je već pomenuo imovinu, baš me zanima kako će to svom drugu Vučiću da objasni.

Grupa građana te čeka na izborima u Zaječaru Boško. Nama ne treba da lažemo da smo Vlasi, kao tebi ili da lažemo građane kao ti i Mungos, dovoljna je grupa građana da vas pobedimo. Vas u Zaječaru a Vučića na Predsedničkim izborima.

Saša Mirković

Dodaj komentar