fbpx
Politika

SAŠA MIRKOVIĆ: Navikli smo samo na pobede

foto: tvbest.rs

„Boljitak građana, u svakom pogledu, cilj je Pokreta Jaka Srbija“, istaknuto je na sednici Regionalnog odbora Pokreta Jaka Srbija, održane danas u Zaječaru, kojoj su, uz lidera Pokreta i narodnog poslanika Saše Mirkovića prisustvovali i poverenici iz Timočke Krajine.

„Nećemo se pomiriti sa tim da nesposobnjakovići treba da vode gradove i nećemo dozvoliti da se to dešava. Naročito ne na teritoriji Timočke Krajine. Ovo je zaboravljeni kraj i to je jedan od razloga zbog čega sam ja podneo ostavku. Ne možete nekog zaboravite, a sve vreme odavde nešto uzimate i sve vlade su uzimale odavde, a maltene ništa nisu donosile. Mislim da Timočka Krajina ima svoje mesto u Srbiji i taj glas se čuo i u parlamentu i čuće se i dalje. Drago mi je da danas možemo da vidimo predstavnike nekih drugih partija da su se vratili iz Haškog tribunala. Pričam o Šainoviću. Mislim da je Nikola dosta uradio za svoj kraj. Mislim da sam to i ja učinio. Na kraju, na građanima je da kažu šta o kome misle na sledećim izborima“, poručio je lider Pokreta Jaka Srbija Saša Mirković poverenicima i građanima na danas održanom sastanku.

„Pokret Jaka Srbija će sa još nekim udruženjima građana i nekim pokretima zajedno učestvovati na izborima. Poštovaćemo rodnu ravnopravnost. Biće 50:50 odnos žena i muškaraca na listi, jer smatramo da damama takođe treba da damo poverenje. Naš kandidat za gradonačelnika Zaječara će biti dr Sanela Radisavljević“, istakao je Mirković.

„Mi nismo navikli na išta drugo osim pobede!“, poručio je Saša Mirković na kraju današnjeg sastanka.

2 komentara

Dodaj komentar