fbpx

Raspisan konkurs za prijem 675 novih profesionalnih vojnika: U ZAJEČARU MESTA ZA 51 VOJNIKA!! Prijava na konkurs 30. JUNA!

Preporuka:

Saopštenje za javnost Osnovnog javnog tužioca u Zaječaru

Osnovni Javni tužilac u Zaječaru, Slaviša Dimitrijević, oglasio se danas posebnim saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti. Poštovani građani,kako...

Dva lica zaražena korona virusom u Boru

Zavod za javno zdravlje "Timok" u Zaječaru potvrdio je danas da su dve osobe iz Bora zaražene korona virusom,...

Aleksandar Vučić: Uvešćemo zabranu kretanja 24 sata ako građani ne promene ponašanje

"Ukoliko se naše ponašanje ne promeni predložiću Vladi Srbije da uvede policijski čas koji će trajati 24 sata", rekao...
- Reklama -

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika u više od 30 gradova, saopšteno je juče na sajtu Ministarstva odbrane. 

Kako se navodi, podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna pre podne u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

U kasarni „Nikola Pašić“ u Zaječaru prijava se dobija, popunjava i podnosi 30. juna i to za sledeća radna mesta:

PrtSc/mod.gov.rs

Vojska osim Zaječara, traži nove ljude za rad i u Bačkoj Topoli, Beogradu, Bujanovcu, Valjevu, Vranju, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Kniću, Knjaževcu, Kovinu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Kuršumliji, Leskovcu, Mladenovcu, Negotinu, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Pančevu, Pirotu, Požarevcu, Požegi, Prokuplju, Raški, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Starim Banovcima, Čačku i Šapcu.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, pa su potencijalni kandidati svi državljani Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na odredjeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.

Od početka godine Vojska Srbije primila je 739 novih profesionalnih vojnika.


Više informacija o konkursu za VP 4662 Zaječar, VP 4665 Prokuplje i 4667 Niš možete dobiti na sledeći broj telefona: 018/508-554.

Dodatne informacije o uslovima konkursa možete pronaći OVDE.

Prijavu za konkurs možete preuzeti OVDE.

Dok primer popunjene izjave možete preuzeti OVDE i OVDE.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: