fbpx

Promocija Gitarijade u Beču

Preporuka:

Vreme je za kalendare i reklamni materijal za 2020. godinu

Na kraju stare i početku Nove godine, kalendar je obično prva stvar koje se svaki domaćin seti da nabavi...

Četvrtu ratu poreza na imovinu izmirite do 14. novembra

Lokalne poreske administracije , obaveštavaju  poreske obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. novembar 2019....

Spremite kišobrane

Iznad većeg dela zemlje danas će biti promenljivo oblačno, mestimično sa slabom kišom, osim u Bačkoj, Sremu i delu...
- Reklama -

U Beču u Austriji danas će biti organizovana promocija 49. Gitarijade. Prezentacija će biti organizovana u okviru promotivnih aktivnosti koje organizuje Turiwstička organizacija Srbije, povodom učešća naše zemlje na Eurosongu u Beču.

Direktor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić istakao je da je čast promovisati najdugovečniji rok festival na muzičkom događaju kao što je Evrovizija. Prezentacija Gitarijade biće održana u Kursalonu, sa početkom u 22 časa.

Naredna prezentacija u okviru promocije grada Zaječara koja će biti organizovana u Beču, zakazana je za ponedeljak, 18. maj.

Gitarijada kao brend grada predstaviće program ovogodišnjeg 49. izdanja koje će biti održano od 29. Jula do 1. avgusta. Prezentacija najdugovčnije rock manifestacije biće održana u „Kući sporta“ (Haus des Sports, Prinz-Eugen-Straße 22 ). Početak je u 20 časova.

Therapy?, Gibonni, Kerber, Dubioza Kolektiv, Galija, Laibach, Guano Apes, kao i niz drugih više su nego dovoljan razlog da se svi ljubitelji rokenrol muzike ovog leta sjate u Zaječar.

Izvor: tvbest.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: