fbpx

Promocija Gitarijade u Beču

Preporuka:

U petak izlazi novi broj Zaječarskih VESTI – novine i dalje BESPLATNO!

Novi broj Zaječarskih VESTI, sedmi po redu, izlazi u petak 21. februara, kada će po ustaljenoj praksi 1.250 primeraka...

Rukometašice poražene i od Vrbasa

U okviru utakmice 12. kola rukometne lige za žene, ekipa Zaječara 1949 poražena je na svom terenu od Vrbasa...

U sredu nova prilika da iskažete humanost

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša u sredu 19. februara sprovešce akciju dobrovoljnog...
- Reklama -

U Beču u Austriji danas će biti organizovana promocija 49. Gitarijade. Prezentacija će biti organizovana u okviru promotivnih aktivnosti koje organizuje Turiwstička organizacija Srbije, povodom učešća naše zemlje na Eurosongu u Beču.

Direktor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić istakao je da je čast promovisati najdugovečniji rok festival na muzičkom događaju kao što je Evrovizija. Prezentacija Gitarijade biće održana u Kursalonu, sa početkom u 22 časa.

Naredna prezentacija u okviru promocije grada Zaječara koja će biti organizovana u Beču, zakazana je za ponedeljak, 18. maj.

Gitarijada kao brend grada predstaviće program ovogodišnjeg 49. izdanja koje će biti održano od 29. Jula do 1. avgusta. Prezentacija najdugovčnije rock manifestacije biće održana u „Kući sporta“ (Haus des Sports, Prinz-Eugen-Straße 22 ). Početak je u 20 časova.

Therapy?, Gibonni, Kerber, Dubioza Kolektiv, Galija, Laibach, Guano Apes, kao i niz drugih više su nego dovoljan razlog da se svi ljubitelji rokenrol muzike ovog leta sjate u Zaječar.

Izvor: tvbest.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: