PROJKECIJE FILMOVA: „Automobili 3“ i „Čudesna žena“ u zaječarskom pozorištu

0

Osim najnovijeg nastavka “Transformersa” ljubitelji filma će u Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru tokom vikenda moći da pogledaju i “Automobili 3” u 3D tehnologiji i ekranizaciju stripa „Čudesna žena“.

R E K L A M A

Ovaj kultni crtani film u zaječarskom pozorištu možete pogledati u subotu, 24. juna od 16 i 18 časova, i u nedelju 25. juna od 16 sati.

Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta – navodi se u sinopsisu.

Na velikom platnu prikazuje se u nedelju, 25. juna od 18 sati i ekranizacija stripa “Čudesna žena”, koja govori o Diani princezi Amazonki, obučenoj da bude nepobediva ratnica. Ona je odrasla na zaštićenom rajskom ostrvu na kojem žive samo žene.

Akcija kreće kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u spoljnom svetu. Diana tada napušta svoj dom, uverena kako može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu – navodi se.

Cena karte za sve projekcije je 250,00 dinara.

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here