Društvo

Prilika za učešće u prekograničnom projektu RARIS-a

raris
foto: radiomagnum.rs

Prezentacija projekta i sastanak oko učešća u prekograničnom projektu „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ biće održani u utorak 9. jula 2019. Sastanak je namenjen svima koje interesuje zaštita životne sredine, poljoprivreda i održivo korišćenje zemljišta.

Sastanak i prezentacija zakazani su za 12 sati, u velikoj sali Zaječarskog upravnog okruga.

RARIS poziva sve koje interesuje zaštita životne sredine, poljoprivreda i održivo korišćenje zemljišta u poljoprivredi da uzmu učešća u prekograničnom projektu:

  • Zanima vas tema zaštita životne sredine, poljoprivreda, održivo korišćenje zemljišta u poljoprivredi?
  • Želite da razmenite znanja i iskustva sa kolegama iz Srbije i iz Bugarske na ove teme?
  • Želite da učestvujete na obukama, sastancima i konferencijama ovog prekograničnog projekta?

U projektu učestvuju i partneri iz Bugarske. Projekat će unaprediti kapacitete u Vidinskom i Zaječarskom okrugu za zajedničko očuvanje i poboljšanje kvaliteta zemljišta izloženog zagađenju izazvanim ljudskim aktivnostima.

Broj učesnika na projektu je ograničen i pokriveni su svi troškovi učešća u projektnim aktivnostima kako u Srbiji, tako u Bugarskoj.

Broj učesnika po firmi/organizaciji limitiran na maksimalno 4 po jednoj firmi/organizaciji. Prijave za učešće mogu se poslati najkasnije do ponedeljka na e-mail anita.lazarevic@raris.org. Za sve informacije možete pozvati Anitu Lazarević na telefone 064/8510-264 ili 019/426-376.

Dodaj komentar