fbpx

Prilika za učešće u prekograničnom projektu RARIS-a

Preporuka:

Počela isplata novčane naknade nezaposlenima

Nacionalna služba za zapošljavanja isplatiće danas redovne novčane naknade nezaposlenima za decembar 2019. godine. U sredu, 22. januara će biti...

Novo izdanje Galimatijas podcasta u Omladinskom centru

Ovog četvrtka zaječarsku publiku očekuje drugo izdanje Galimatijas podcasta u 2020-oj godini u Omladinskom centru. Galimatijas podcast postaje sada već...

Evropska pravila zatvaraju kokošinjce

Oko 25 odsto najvećih živinarskih farmi u Srbiji moglo bi trenutno da se prilagodi evropskim propisima, dok će one...
- Reklama -  

Prezentacija projekta i sastanak oko učešća u prekograničnom projektu „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ biće održani u utorak 9. jula 2019. Sastanak je namenjen svima koje interesuje zaštita životne sredine, poljoprivreda i održivo korišćenje zemljišta.

Sastanak i prezentacija zakazani su za 12 sati, u velikoj sali Zaječarskog upravnog okruga.

RARIS poziva sve koje interesuje zaštita životne sredine, poljoprivreda i održivo korišćenje zemljišta u poljoprivredi da uzmu učešća u prekograničnom projektu:

  • Zanima vas tema zaštita životne sredine, poljoprivreda, održivo korišćenje zemljišta u poljoprivredi?
  • Želite da razmenite znanja i iskustva sa kolegama iz Srbije i iz Bugarske na ove teme?
  • Želite da učestvujete na obukama, sastancima i konferencijama ovog prekograničnog projekta?

U projektu učestvuju i partneri iz Bugarske. Projekat će unaprediti kapacitete u Vidinskom i Zaječarskom okrugu za zajedničko očuvanje i poboljšanje kvaliteta zemljišta izloženog zagađenju izazvanim ljudskim aktivnostima.

Broj učesnika na projektu je ograničen i pokriveni su svi troškovi učešća u projektnim aktivnostima kako u Srbiji, tako u Bugarskoj.

Broj učesnika po firmi/organizaciji limitiran na maksimalno 4 po jednoj firmi/organizaciji. Prijave za učešće mogu se poslati najkasnije do ponedeljka na e-mail anita.lazarevic@raris.org. Za sve informacije možete pozvati Anitu Lazarević na telefone 064/8510-264 ili 019/426-376.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: