fbpx
Društvo

Prijavite se! TOC organizuje petodnevnu obuku „Design thinking“ u Zaječaru

Timočki omladinski centar –TOC raspisao je poziv za 20 učesnika, mladih preduzetnika ili predstavnika OCD koji žele da na inovativan način reše društvene probleme ili jednostavno žele da kreiraju novi proizvod ili uslugu u okviru petodnevne obuke za „Design thinking“.

Obuka „Design thinking“ realizuje se u okviru projekta „Prostor za POMAK“ koji TOC realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Cilj projekta je da unapredi razvoj preduzetništva, zapošljivosti i uslova za zapošljavanje mladih kroz formiranje modernog kreativnog prostora za zajedničko delovanje i pružanje usluga poslovane inkubacije i preduzetničke inovacije.

Učesnici će u toku treninga imati ptiliku da prođu kroz sve faze „Design thinking“ metodologije, učeći alate i tehnike koje će primeniti na svojim projektima.

Kroz niz pažljivo kreiranih, interaktivnih i inkluzivnih aktivnosti, učesnici će naučiti kako da primene „Design thinking“ na rešavanje bilo kojih problema sa kojima se susretnu u svojim organizacijama.

Više o samoj obuci, program i šta se sve može tokom nje naučiti možete pročitati na sajtu TOC-a.

Ko može da se prijavi?

Na konkurs se mogu prijaviti mladi (od 18 do 30 godina), mladi preduzetnici i freelanceri ili predstavnici organizacija mladih i za mlade iz Zaječarskog i Borskog okruga.

“ Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima,ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na lični napredak pozivamo vas da se prijavite“, navode u TOC-u.

Kako da se prijavite?

Prijavite se popunjavanjem prijavnog forumalarado 3. decembra 2017. godine.

Odabrane učesnike kontaktiraćemo u ponedeljak 4. decembra 2017. godine.

„Za učesnike koji dolaze van Zaječara će po potrebi biti refundirani putni troškovi i obezbeđen smeštaj“.

Kada i gde će biti održana obuka?

Design thinking obuka biće održana od subote 9. do srede 13. decembra 2017. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru (Generala Gambete 44, 8. sprat).

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kancelariju TOC-a na telefon 069 444 1091 ili e-mail office@toc.rs

Dodaj komentar