fbpx

Predstava „Otac“ leskovačkog Narodnog pozorišta stiže u Zaječar

Preporuka:

Otvoreno pismo Dragoljuba Nikolića Kisindžera: Da li neko namerno „razoružava“ Srbiju?

Prema Zakonu o oružju i municiji koji je stupio na snagu u martu 2016. godine, građanima je ostavljen rok...

Izložba fotografija „Pravoslavlje“ u Narodnom muzeju

Foto savez Srbije, Eparhija timočka i Narodni muzej organizovaće izložbu fotograjfija pod naslovom "Pravoslavlje", povodi+om obeležavanja osam vekova autokefalnosti...

Podsticaji u poljoprivredi u 2020. godini

Novčana sredstva po nedavno objavljenoj Uredbi o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2020. godini uobičajeno su...
- Reklama -

Adaptaciju dela „Otac“ švedskog pisca Augusta Strindberga, u izvođenju trupe leskovačkog Narodnog pozorišta, publika u Zaječaru premijerno će moći da pogleda u utorak, 18. februara.

“Strindberg je jedan od najznačajnijih svetskih pisaca. Nadam se da će naša verzija porodične priče koja je, pre svega, emotivna i napeta, opravdati očekivanja publike i da će im se dopasti naš rad” , kaže reditelj predstave .

Igraju: Dragan Boža Marjanović, (Mile Sultan u monodrami „Zakasotina”), Predrag Smiljković ( Tika Špic iz TV serije “Porodično blago”) zatim Suzana Grujić, Petra Dimitrijević, Ivan Janković, FIlip Radivojević i Dušica Milošević. Scenografiju potpisuje Selena Org, kostime je radio Dalibor Blagojević Darius, a muziku Miodrag Mika Mladenović.

Početak predstave je u 20 sati, a cena karte je 200 dinara.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: