fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Servisne informacije

Pravi jesenji dan

U našoj zemlji stanovnici u gradovima i dalje mogu da uživaju u relativno toplim jesenjim danima, a jedino što to uživanje može da poremeti je povremena kiša. Međutim, tokom ove nedelje sledi zahlađenje, a moguć je i slab sneg na planinama.

Tokom poslepodneva i uveče doći do razvoja oblačnosti, a jugoistočni vetar biće u pojačanju, koji će naročito jak biti u košavskom području. U severnim predelima Vojvodine padaće kiša koja će tokom dana zahvatiti i ostatak Srbije. Jutarnja temperatura iznosiće od -5 do 0 stepeni, dok će tokom dana biti sunčano ali hladno, sa temperaturama od 4 do 8 stepeni.

U Zaječaru danas promenljivo oblačno vreme i hladno. Jutarnja temperatura – 1, a najviša dnevna iznosiće 4 stepena.

U utorak će na severu zemlje biti sunčano, dok će u ostatku zemlje pre podne i dalje padati susnežica i sneg, nakon čega sledi razvedravanje. Temperatura će iznositi od dva do šest stepeni.

U sredu će vreme biti stabilno, uz pojavu magle. Tokom jutra biće uslova za slab mraz, a dan će biti suv i hladan sa temperaturom do pet stepeni.

Slične vremenske prilike nastaviće se i u četvrtak, kada će doći do porasta dnevnih temperatura, te nas u petak i tokom vikenda očekuje toplije vreme, bez snega i mraza, a dnevne temperature preći će deseti podeok.

Dodaj komentar