Društvo Izdvajamo

POSLE SKANDALOZNOG NAPADA NA “IMANJE” u Lisoviću oglasio se Saša Mirković: “Znamo mi iz koje kuhinje ide sve to…”

foto: hypetv.rs

Saša Mirković o skandaloznom napadu na imanje!

Posle iznenadnog noćašnjeg napada na imanje u Lisoviću koje se trenutno renovira i priprema za početak sezone koji je zakazan za 7. septembar, oglasio se direktor Hype televizije Saša Mirković.

 Videli ste da su noćas huligani upali na imanje u Lisovićima gde pripremamo jesenju sezonu rijalitija “IMANJE”, kada su polupali zidove, prozore, i tako dalje. Znamo mi iz koje kuhinje ide to sve, ali nas neće poremetiti u tome da 7. septembra krenemo sa emitovanjem. Da krava Milka i tele budu na imanju sa ogromnim brojem učesnika koji će raditi. I koji će na svaki način doprinositi da pokažu ono što svi mi imamo u sebi. A to je onaj dobar duh i vesela atmosfera. A ne samo svađa i netolerancija između ljudi – rekao je Mirković u videu koji je postavio na svoj Instagram profil.

foto: hypetv.rs

Saša Mirković o skandaloznom napadu na imanje!

– Eto toliko me je potreslo sve to i gospodin koji je to sve uradio, da sam morao da se spustim sa Alpa na brod. I malo odmorim moždane vijuge od njega – na kraju se i našalio malo direktor Hype televizije koji se oglasio sa velelepnog broda.

foto: hypetv.rs

Inače, dok se naslovne strane pune ekskluzivnim informacijama sa imanja u Lisovićima, a kasting je uveliko u toku, na imanje koje je bilo zapušteno godinama, organizovan je napad! Pravi nandalizam zatekli su radnici koji se trenutno nalaze tamo zbog renoviranja i sređivanja. Zanimljiva je činjenica da imanje niko nije obišao godinama, bilo je zapušteno i zaraslo visokom travom. A objavljivanjem novog projekta Hype produkcije, našlo se na meti stravičnog divljaštva! Kome smeta porodičan rijaliti format? Ko je ugrožen plasiranjem pravih vrednosti i vraćanjem u normalnu okolinu i navike naših predaka?

https://www.instagram.com/reel/C7y3nx8tfgR/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fd87b68d-8930-4f5b-a54a-596917daf8cf

ZaječarOnline/Hypetv.rs/J.V.

Dodaj komentar