Društvo

Pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković kažnjen zbog BAHATOG PONAŠANJA na rukometnoj utakmici! (FOTO)

Zbog bahatog ponašanja na rukometnoj utakmici pomoćnik gradonačelnika Zaječara i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Milan Stanković kažnjen je zabranom vršenja svih funkcija u rukometnom sportu u trajanju od 45 dana!

Milan Stanković, se neposredno po završetku prvog poluvremena utakmice 11. kola Super B rukometne lige za žene koja je odigrana dana 17.02.2018. godine u Zaječaru, između ekipa RK „Zaječar 1949“ iz Zaječara i ŽRK „Vrbas“ iz Vrbasa nesportski i nekulturno ponašao prema sudiji Stanislavu Miloševiću čime je izvršio disciplinski prekršaj iz čl.190 Disciplinskog pravilnika RSS.

Stanković je nasrnuo na sudiju ispred svlačionice u zaštićenoj zoni, gde u toku poluvremena ne bi smeo da bude, na šta ga je sudija Milošević i upozorio.

U svojoj izjavi podnetoj u disciplinskom postupku, Stanković je priznao da se nesportski poneo prema službenim licima, i u svoju odbranu dodao da je odreagovao u afektu i da ga je iziritiralo to što ga je sudija upitao „Ko ste vi? i „U kom ste svojstvu ovde?, budući da na navedenoj utakmici Milan Stanković nije bio u svojstvu službenog lica!

Direktor Super B rukometne lige Ivan Milivojević, postupajući kao prvostepeni disciplinski organ, doneo je rešenje kojim se Milan Stanković kažnjava zabranom vršenja svih funkcija u rukometnom sportu u trajanju od 45 dana.

Ostaje nejasno kako je Milan Stanković uopšte došao do sudijske svlačionice budući da je u pitanju zaštićena zona, s obzirom da na utakmici nije bio u svojstvu službenog lica, a postavlja se i pitanje da li je sa sudijama želeo da „raščisti stvari“ u svojstvu pomoćnika gradonačelnika ili predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke……

3 komentara

  • ma dobar je on..nije los…malo prgav..ali boskov je..moze mu se..dobro da nije usao i sa džip unutra da juri sudije..

  • lep primer za nasu decu..pa nije ni cudo sa kim se druzi..prostak..i on i onaj vladika bosko..oni najgori prostaci…sto bi rekli klinci..BLJAK

  • PROVERITE…kako sluzba za zaposljavanje i sns isplacuju u boru svim nezaposlenim sa evidencije po 15.000 dinara…pa izbori su tamo….ove nase ko j..e…..nas svevisni se izborio za bor..

Dodaj komentar