fbpx

Policija prodaje 73 rashodovana vozila: Na spisku i automobili iz Zaječara

Preporuka:

Smanjenje cenzusa: Zamazivanje očiju umesto suštinske promene izbornog sistema

Svedoci smo bure u javnosti koju je izazvala informacija da će izborni cenzus biti snižen sa 5% na 3%....

FOTO DANA: Nesavesni Zaječarci doprinose većem zagađenju vazduha

Stalni apeli da se ne pali lišče, poljoprivredni ostaci i strnjike na njivama ili pored puta, kao i otpadni...

Zbog zagađenja Ministarstvo preporučilo školama i vrtićima da reaguju po potrebi

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije uputilo je preporuku svim obrazovnim ustanovama da usled velike zagađenosti vazduha...
- Reklama -

Ministarstvo unutrašnjih poslova prodaje 73 rashodovana vozila među kojima je najskuplji Audi A6 iz 2012. godine koji je ponuđen za 1,6 miliona dinara. Najstarije ponuđeno vozilo je Pincgauer iz 1976. godine, a najmanju početnu cenu ima Lada Niva proizvedena 2002. godine. Na spisku ima i 6 automobila koji se nalaze na području Policijske uprave Zaječar.

Više od polovine rashodovanih motornih vozila koja prodaje MUP nalaze se na teritoriji grada Beograda. Međutim, ostalih 30-ak vozila su na području policijskih ispostava iz Kikinde, Sombora, Pančeva, Vršca, Bele Crkve, Novog Sada, Valjeva, ali i Zaječara, Sokobanje, Vladičinog Hana, Vrnjačke Banje, Preševa, Vranja i Trgovišta.

Vozila se prodaju pojedinačno u „viđenom stanju“, bez prava kupca na naknade reklamacije. Prodaja se vrši prikupljanjem pismenih zatvorenih ponuda, a otvaranje ponuda najavljeno je za 6. decembar.

Policijska uprava Zaječar za prodaju ima ukupno 6 automobila i to četiri automobila marke „Peugeot“, jedan „Audi“ i 1 „Mitsubishi“.

FOTO: zajecaronline.com

Među rashodovanim automobilima nalaze se i tri Pežoa proizvedena pre samo 10 godina.

  • Najstarije vozilo je marke „Audi 80“ 1989.godište koje se prodaje po ceni od 148.451 dinara.
  • Potom je na spisku i auto marke „Mitsubishi L200“ 1991.godište koji se prodaje po ceni od 228.216 dinara.
  • U ponudi je i rashodovan „Peugeot 307 XR“ 2002. godište po ceni od 190.057 dinara, kao i tri „Pežoa 308“ 2008. godiste koji se prodaju svaki za po 321.134 dinara.

Za pokretne stvari bliže opisane u specifikaciji, kao i dokumentaciju u vezi sa pokretnostima koje su predmet otuđenja bliže informacije možete dobiti od lica zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kontakt osoba za Zaječar i Sokobanju je Slađana Abramović (tel. 064/8925385).

Rok za podnošenje ponuda je 6. decembar 2019. godine.

Pravo učešća u postupku otuđenja imaju sva fizička i pravna lica, koja ispunjavaju propisane uslove za učešće u postupku. Više o uslovima pročitajte OVDE.

- Reklama -

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Svečana Bogojavljanska litija u Zaječaru kretala se do Popove plaže (VIDEO)

Svetom Arhijerejskom liturgijom u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru danas je počelo svečano obeležavanje Bogojavljenja, praznika jednog od 15 najvećih hrišćanskih praznika...

BOG SE JAVI: Danas slavimo Bogojavljenje! (FOTO)

Povodom jednog od petnaest najvećih hrišćanskih praznika, Bogojavljenja danas je u Sabornom hramu rođenja presvete Bogorodice u Zaječaru služena Sveta Liturgija Sv. Jovana Zlatoustog,...

Oblačno, temperatura do 2 stepena

U Srbiji će danas ujutro, a ponegde i pre podne po kotlinama i nizijama, mestimično biti magle ili niske oblačnosti, a tokom dana oblačno,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: