fbpx

Počinju gradska takmičenja u odbojci i futsalu

Preporuka:

Kladovo: Pijan za vreme policijskog časa upravljao vozilom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu podneli su prekršajnu prijavu protiv šezdesetdvogodišnjeg muškarca iz Kladova, zbog sumnje da je...

Bilt: Za avion pomoći iz Kine „fanfare“, a o pomoći iz EU gotovo niko ne govori

Na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu u petak, 27. marta sleteo je  teretni „Boeing 747“, uz podršku Evropske unije,...

Teška saobraćajka u Novom Sadu: Poginuo vozač (31) iz Zaječara

U saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu, poginuo je N.S. (31) iz Zaječara. Nesreća se dogodila juče, 1. aprila nešto...
- Reklama -

U OŠ „Đura Jakšić“ biće održano gradsko takmičenje u futsalu za učenike i učenice osnovnih škola, dok će u salama Tehničke škole i Gimnazije biti održana nadmetanja srednjoškolaca i srednjoškolki u odbojci.

Ova gradska takmičenja održavaju se 13. marta, a najpre će početi nadmetanje u futsalu na terenima OŠ „Đura Jakšić“, od 10 sati. Na takmičenju će učestvovati po 8 ekipa iz škola sa teritorije grada Zaječara, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Takmičenje za srednjoškolce počinje od 11 sati, oni će igrati u sali Tehničke škole, dok će njihove vršnjakinje snage odmeravati u sali Gimnazije.

Kako je juče, 11. marta, na sednici odlukom državnog vrha saopšteno da škole neće biti zatvarane do daljneg, tako će i sportska takmičenja u okviru škola nastaviti da se odvijaju po planu. Preporuka je ipak, da se sva takmičenja održe bez prisustva publike.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: