fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Društvo

Počinje sa radom ski staza „Kraljevica“ u Zaječaru od 18. januara

PREDIZBORNI MARKETING

Štab za vanredne situacije grada Zaječara, na sednici održanoj danas doneo je zaključak, koji od ponedeljka 18. januara, dozvoljava rad ski staze „Kraljevica“.

Staza će biti otvorena u periodu od 14 do 22 sata, svakog dana dok to vremenski uslovi za korišćenje staze dozvoljavaju, prenosi zajecar.info.

Na osnovu čl. 6. Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 70/20) , Štab za vanredne situacije grada Zaječara je, na sednici održanoj 17.01.2021. godine, doneo:

ZAКLJUČAК

Počev od 18.01.2021. godine dozvoljava se rad ski staze „Кraljevica“, u okviru JКP „Timok održavanja“, a u periodu od 14,00 do 22,00 časa, svakog dana dok to vremenski uslovi za korišćenje staze dozvoljavaju.

​ JКP „Timok održavanje“ će svojim aktima odrediti uslove korišćenja ski staze „Кraljevica“ (cena, iznajmljivanje opreme, poštovanje bezbedonosnih mera i sl.).

​ Štab za vanredne situacije grada Zaječara nalaže JКP „Timok održavanje“ sledeće mere koje mora primenjivati prilikom puštanja u rad navedene ski staze:

– u delu prilaza za ski lift, na podlozi, vidno obeležiti (sprejom) razmak od 2 metra za korisnike ski lifta, koji se mora poštovati ;

– obezbediti redarsku službu koja će kontrolisati nošenje zaštitnih maski onih koji čekaju u redu za ski lift ;

– zabranjuje se zaustavljanje na samoj stazi kao i okupljanje više lica u grupi ;

– zaposleni u objektu skijališta dužni su da u unutrašnjem prostoru (kontrolni centar ski staze) i na otvorenom koriste zaštitnu masku i vrše redovnu dezinfekciju ruku.

Sve one koji ne poštuju propisane mere redarska služba je dužna da udalji sa staze i odmah obavesti komunalnu miliciju i policiju.

U Zaječaru, 17.01.2021. godine

Izvor: zajecar.info

Dodaj komentar