Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

Počeo turnir u tenisu (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Danas je u Zaječaru počeo teniski turnir (Crveni nivo) za devojčice i dečake do 8 godina starosti. Turnir je u organizaciji TK „AS TIMOK“ i TENISKOG SAVEZA ISTOČNE SRBIJE.

tenis-12-11

Turnir se održava u OŠ Ljubica Radosavljević – Nada. Upis takmičara je krenuo između 9 i 10 časova danas, a kako su nam organizatori rekli, na turniru učestvuju i takmičari iz Bora, Niša, knjaževca, Negotina….

tenis-12-11-1

Grad Zaječar ima pet predstavnika a to su:

1.Luka Lazić

2.Veljko Djordjević

3.Janko Mladenović

4.Uros Milosević

5.Nevena Mitić

Dario Petković, ispred TK „AS Timok“ rekao nam je sve o organizaciji turnira i kakva su očekivanja organizatora kao i samih takmičara.

dario„Ovo je turnir treće kategorije, gde očekujemo decu iz celog regiona, Bor, Knjaževac, Sokobanja i naravno našu deca iz Zaječara“, istakao je Petković i dodao:

„Turnir je iz zimskog kalendara, pa se zato održava u sali OŠ Ljubica Radosavljević – Nada, gde su uslovi zadovoljavajući po kriterijumima TS Srbije“.

tenis222

Petković je još istakao da se na turniru igra mini reketima kako bi se deca osećala komontije i ovom prilikom je najavio još dva turnira koja će biti održana u decembru, gde će na jednom doći i Deda Mraz da deci uruči paketiće.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar