Izdvajamo Sport

Pobednik turnira „Dođi na basket 2019.“ u naselju Ključ 3 je ekipa „Bonsai“ (FOTO)

FOTO: zajecaronline.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U zaječarskom naselju Ključ 3, održan je peti turnir u košarci „Dođi na basket 2019“ u organizaciji „Omladine naselja Kotlujevac“. U kategoriji seniora, titulu od prošle godine odbranila je ekipa „Bonsai“ iz Zaječara.

U kategoriji seniora prvo mesto osvojila je ekipa „Bonsai“ (Zaječar), koja je odbranila titulu od prošle godine. Drugo mesto kod seniora pripalo je „Auto školi Stop“ (Zaječar) i treće mesto osvojila je ekipa „Milenijum“ (Zaječar).

FOTO: zajecaronline.com

U kategoriji kadeta pobednik je ekipa „Hollywood“ iz Bora. Drugo mesto kod kadeta osvojila je ekipa „Poslastičarnica Pčela“ (Zaječar) i treće mesto „Ribarnica Sirena“ (Zaječar).

FOTO: zajecaronline.com

„Prezadovoljni smo kako je protekao turnir. Ova godina je do sada najjača i po načinu na koji su se igrale utakmice i po učešću ekipa, kao i po organizaciji. Prvi put smo imali ekipu iz nekog drugog grada – iz Bora. Ovo je peta jubilarna godina za nas. Turnir je odigran na novom terenu i hvala svim sponzorima koji su nas podržali, kao i Gradu Zaječaru“, rekao je Uglješa Spasić, jedan od odrganizatora.

FOTO: zajecaronline.com

Najbolji na turniru su pored pehara i diploma, osvojili i novčane nagrade. Nakon proglašenja pobednika, ovu sportsku manifestaciju zatvorio je nastup repera Marlon Brutal.

FOTO: zajecaronline.com

Sem takmičenja u šutiranju trojki, održano je i takmičenje u što atraktivnijem zakucavanju, što je novina u odnosu na prošlu godinu. Ekipe su se takmičile u tri kategorije: pioniri, kadeti i seniori.

Na ovogodišnjem turniru „Dođi na basket 2019“ ukupno su učestvovale 34 ekipe u svim kategorijama. Utakmice na turniru pratilo je više stotina gledalaca. Pokrovitelj turnira je Grad Zaječar.

FOTO: zajecaronline.com

FOTO: zajecaronline.com

K.M.

Dodaj komentar