fbpx
Najbolje iz Paraćina

Pobednik 21. Sajma privrede u Paraćinu kompanija „Transkop“ (VIDEO)

U Paraćinu je nedavno održan 21. Međunarodni sajam privrede, na kom je učestvovalo više od stotinu izlagača. Sveukupni pobednik 21. Međunarodnog sajma privrede je „Transkop“ Paraćin.

Međunarodni sajam privrede, 21. po redu, održan je u Paraćinu od 10. do 12. oktobra 2019. u Sportsko rekreativnom centru „7. juli“. Na ovom sajmu učestvovalo je više od stotinu izlagača, od malih zanatskih radionica, ali i giganata poput Srpske fabrike stakla.

Sajam privrede ove godine svečano su otvorili gradonačelnik Modriče u Republici Srpskoj Mladen Krekić i predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović.

Pored titule sveukupnog pobednika, dodeljene su i nagrade po kategorijama.

Prvo mesto u kategoriji najuređenijeg štanda osvojio je “Čokolend Paraćin“, drugo mesto „NIPS Paraćin“, a treće mesto osvojio je „Clipart“ iz Ćuprije.

kategoriji marketinški nastup prvo mesto pripalo je „Vacsi doo“ Paraćin.

Prema rečima Dejana Stamatovića, vlasnika kompanije „Vacsi doo“ iz Donje Mutnice  najbolji brendirani proizvod kojim su se predstavili na 21. Sajmu privrede u Paraćinu je najnoviji model kamin kotla na pelet sa integrisanom pumpom.

„Ovi kotlovi su za površine do 150 kvadrata, a prednosti su mnogobrojne. Mi smo porodična firma i uspešno poslujemo i uveli smo mnoge novine.

Baziramo se na društveno odgovornom poslovanju i svi naši proizvodi zadovoljavaju sve ekološke standarde. Naša vizija je automatizacija“, kaže Stamatović.

Opširnije u video prilogu:

 

Drugo mesto za marketinški nastup pripalo je kompaniji „Pvc alu euro Stojanović“ iz  Paraćina. Predstavnica ove firme Danijela Stojanović iz Donjeg Vidova kaže je prvi put na sajmu i da je marketing izuzetno važan za mlade kompanije, jer se ovim poslom bave godinu ipo dana.

„Radimo plastičnu i aluminijumsku stolariju, roletne, komarnike, garažna vrata, rolo vrata. Ovo je porodična firma, do sada smo imali 5 radnika, ali kako se proširuje posao tako i raste potreba za većim brojem radnika“, kaže Stojanović.

Opširnije u video prilogu:

Treće mesto za marketinški nastup na Sajmu privrede u Paraćinu osvojili su predstavnici firme „Mladinska knjiga“ Novi Beograd.

kategoriji inovacija i kvalitet proizvoda prvo mesto pripalo je firmi „Deni Kom i KEPO“, drugo mesto je „Kadrovska.rs“ Paraćin, a treća pozicija rezervisana je za firmu „Patent Co“ Mišićevo.

Organizatori sajma ove godine uručili su zahvalnicu za dugogodišnju saradnju firmi “Farma Nina Vet“.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Najbolje iz Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar