Sport

Pljušte ostavke – Branislav Nedimović podneo ostavku na mesto potpredsednika FSS

Branislav Nedimović FSS
foto: ATA images

Branislav Nedimović podneo je danas ostavku na mesto potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije

Izvršni odbor FSS-a će na sednici sledeće nedelje usvojiti njegovu ostavku. Nedimović će ubrzo posle toga postati gradonačelnik Sremske Mitrovice. Na funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije postavljen  je 14. marta prošle godine.

Ostavku je sinoć najavio i generalni sekretar FSS-a Jovan Šurbatović.

Još uvek nije poznata sudbina selektora Dragana Stojkovića koji ima ugovor do 2026. godine.

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, na kome je eliminisana već posle prve faze, i koja je sa samo dva osvojena boda u C grupi zauzela poslednje mesto u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije.

“Orlovi” su potpuno razočarali u Nemačkoj, sa samo jednim postignutim golom, koji je dao Luka Jović u poslednjim sekundama utakmice protiv Slovenije.

Nakon ispadanja, isplivali su pojedini detalji iz svlačionice i nezadovoljstvo fudbalera tretmanom selektora Stojkovića.

Zbog toga će doći i do promene na klupi, a već uveliko se spekuliše sa imenima novog selektora nacionalnog tima.

Nezadovoljstvo rezultatom izrazio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je rekao da reprezentacija nije ostvarila rezultate koji se očekuju s obzirom na to koliko se ulaže u sport. Predsednik je iz Brisela poručio da očekuje velike promene u našem fudbalu!

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar