Sport

Piksi i “orlovi” dobili hit pesmu pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

reprezentacija dobila hit pesmu
foto: ATA images

Hit pesma za orlove! Reprezentativci Srbije nastupiće na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj, a pevačica Bojana Golubović odlučila je da našim fudbalerima posveti hit pesmu kao znak podrške.

Na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, od 14. juna do 14. jula, takmičiće se 24 ekipe, od kojih je samo Gruzija debitant.

Fudbalska reprezentacija Srbije će prvi put posle 24 godine igrati na Evropskom prvenstvu. Ekipa će predvođena Draganom Stojkovićem igrati u Grupi C protiv Engleske 16. juna od 21 čas, protiv Slovenije 20. juna od 15 časova i protiv Danske 25. juna od 21 čas.

Pevačica Bojana Golubović rešila je da podrži “orlove”. Ona je na zanimljiv način prepevala jednu poznatu domaću hit pesmu.

“Ajde Piksi pun je sada stadion, da Srbija bude sada šampion. Neka svaka zemlja sada ovo zna, da Srbina samo sloga spasava. Povedi ih Dragane, Dragane, vodi ih sve do pobede”, između ostalog reči ove pesme.

Instagram will load in the frontend.

Pesma je odmah postala viralna na internetu i počeli su da se nižu pozitivni komentari na račun pevačice.

Utakmice će se igrati u 10 gradova – Berlinu, Minhenu, Dortmundu, Štutgartu, Gelzenkirhenu, Frankfurtu, Hamburgu, Diseldorfu, Kelnu i Lajpcigu. Titulu brani reprezentacija Italije, koja je 2021. godine u finalu posle jedanaesteraca pobedila Englesku.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar