fbpx

PAUNOVIĆ: Zaječarski upravni okrug u potpunosti je odgovorio svim zahtevima zbog kojih i postoji (VIDEO)

Preporuka:

Kadetkinje OK Zaječara regionalne prvakinje

Mlade odbojkašice iz Zaječara osvojile su titulu regionalnog prvaka u kategoriji do 16 godina, ostvarivši svih 8 trijumfa bez...

Mali zaječarci pokazali starijima veštine iz prve pomoći (FOTO)

Članovi ekipe „Petlića” zaječarskog Crvenog krsta, sa dugogodišnjim saradnikom i volonterom Predragom Kocićem pokazali su starijim sugrađanima kako mogu...

Ove godine štedljivija nabavka goriva za potrebe voznog parka Gradske uprave

Gradska uprava Zaječar raspisala je tender za nabavku goriva za potrebe voznog parka. Za razliku od prošle godine, kada...
- Reklama -

Redovna godišnja sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga održana je danas, 29. po redu.

Na sednici je usvojen Izveštaj o radu Saveta Zaječarskog upravnog okruga u 2016. godini, Izveštaj o radu Stručne službe Zaječarskog upravnog okruga u periodu od januara do decembra 2016. godine, a usvojen je i Godišnji izveštaj o radu republičkih inspekcijskih službi za 2016. godinu.

Kada je Zaječarski upravni okrug u pitanju, prema rečima načelnika Vladana Paunovića, u potpunosti je odgovorio svim zahtevima zbog kojih zapravo i postoji.

„Svi interesi lokalnih samouprava su objedinjeni, ali i interesi svih građana Zaječarskog okruga. Zaječarski upravni okrug je nastojao i da zastupa interese građana kako bi se kvalitet njihovih života u budućem periodu podigao na viši nivo. Tu pre svega mislim na snabdevanje vodom građana cele Timočke krajine. Znamo da je Institut Jaroslav Černi odradio idejni projekat koji bi podrazumevao da svi građani Timočke krajine imaju zdravu pijaću vodu“, istakao je Paunović.

Na sednici se govorilo i o nekim elementarnim stvarima koje su, kako kaže Paunović, od izuzetnog značaja za perspektivu Timočke krajine.

„Po svim dosadašnjim rezultatima kvalitet znanja učenika na prostoru Timočke krajine je izuzetno loš kada je u pitanju upis u srednje škole. Mi smo ukazali na taj problem, održali sastanke sa svim direktorima i ukazali na metodologiju i način na koji bi se kvalitet znanja naših učenika poboljšao. Ne možemo školovati slabe kadrove“, rekao je Paunović.

On je podsetio i na odličnu saradnju Zaječarskog upravnog okruga sa Štabom za vanredne situacije, ali i na težnju da se republički organi približe svim građanima.

„Građani su mogli da se upoznaju sa radom većine republičkih inspekcija, a taj trend biće nastavljen i tokom ove godine“, dodao je Paunović.

Sednici su, pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga, prisustvovali i rukovodioci inspekcijskih službi i samostalni izvršioci na poslovima inspekcijskog nadzora na području Zaječarskog upravnog okruga.

Pogledajte prilog „Online televizije“:

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: