fbpx

Paraćin: Bivši poverenik SNS-a Miodrag Stefanović najavio da napušta politiku

Preporuka:

Novi poraz košarkaša Mladosti

Ekipa zaječarske Mladosti upisala je poraz na gostovanju ekipi Trijumfa iz Niša, u okviru Druge regionalne lige "Istok 2". U...

Napokon sunce, temperatura do 12 stepeni

U Srbiji će u nedelju ujutro i pre podne biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo i mestimično maglovito....

Humanitarni turnir u malom fudbalu i šutiranju trojki

Ekonomsko-trgoviska škola u Zaječaru organizovaće humanitarni turnir "Za Stojkoviće" u sali zaječarske Gimnazije. Učešće na ovom turniru omogućeno je svim...
- Reklama -

Nakon smene sa funkcije poverenika SNS-a u Paraćinu, trenutni odbornik naprednjaka u lokalnom parlamentu Miodrag Stefanović nije uspeo da se domogne funkcije direktora Ekonomsko-trgovinske škole, jer je od 80 kolega za njega glasalo samo troje. Posao ipak pronalazi u Fudbalskom klubu Jedinstvo na poziciji trenera.

Miodrag Stefanović, profesor fizičke kultuzre, nije uspeo u nameri da se domogne direktorskog mesta u Ekonomsko- trgovinskoj školi u Paraćinu. Naime, na izborima za direktora osvojio je samo tri glasa od mogućih 80.

Stefanović inače odbornik SNS-a u Paraćinu u sportskom domenu prihvatio je poraz kometarišući da razmišlja o izlasku iz članstva Srpske napredne stranke.

„Odbornik sam,ali i to ću da ostavim, Trenutno razmišljam o načinu kako to da uradim. Razmišljam da izađem iz članstva SNS-a, jer ja nisam čovek za politiku.

Emotivno sam sve doživeo, zato što smatram da nisam zaslužio da mi se na ovaj način sve dešava. To što sam konkurisao za direktora škole je moje pravo, kao i pravo svakog građana.

To što sam dobio tri glasa, i što se o tome priča u javnosti, za mene nije nikakav problem, sportski prihvatam poraz“, izjavio je Miodrag Stefanović, povodom konkurisanja na mesto direktora srednje škole.

Iza kulisa, deo javnosti se i dalje bavi ovom temom kroz ugao nepotizma, kao i mogućim političkim transferom Stefanovića u redove opozicije.

Iz nezvaničnih izvora, kao razlog za podnošenje kanditature za direktora navodi se želja Stefanovića da na mesto profesora fizičke kulture zaposli svoju ćerku. Što je moguće dovelo do neslaganja sa rukovodstvom SNS-a, usled čega je verovatno izostala podrška prilikom glasanja na mesto diretno ekonomske škole.

Stefanović ove tvrdnje ocenjuje kao insinuacije i dodaje:

„To što se priča da je moje dete trebalo da počne da radi u školi, to se ništa nije desilo.

Nisam izneverio SNS, tu sam više od deset godina.

Pošten sam čovek, niko nema ništa loše od mene.

Moje ime je poznato u gradu, nisam se borio za ovakvu situacijui u politici“,  izjavio je Stefanović.

Novi posao,nakon  gubitka podrške unutar profesionalih i partijskih krugova, Stefanović pronalazi kao trener u fudbalskom klubu „Jedinstvo“, čije funkcionisanje zavivsi od budzetskog finansiranja opštine Paraćin, a čije rukovodstvo je blisko vlasti.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Postignut dogovor Vlade i radnika Pošte

Obustava rada u Pošti Srbije biće prekinuta jer su predstavnici radnika, Pošte i Vlade Srbije postigli dogovor kasno sinoć. Kazne će biti povučene, niko...

Folklorna sekcija Društva Roma u nazivu dodala „Jovica Joca Mihailović“

Folklorna sekcija Društva Roma Zaječar na Upravnom i omladinskom odboru Udruženja, jednoglasno je promenila ime folklorne sekcije u Folklorna sekcija Društva Roma „Jovica Joca...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: