fbpx

Paraćin: Bivši poverenik SNS-a Miodrag Stefanović najavio da napušta politiku

Preporuka:

Nema zime, narednih dana sve toplije

I danas nas očekuje oblačno i tmurno vreme, ali bez padavina. Magla će biti prisutna tokom većeg dela dana,...

Neki novi Zaječar: Vidimo se na proslavi mature u Berlinu, Frankfurtu ili Štutgartu!

Tekst pod nazivom "Vidimo se na proslavi mature u Berlinu, Frankfurtu ili Štutgartu!" objavljen preko Facebook-a na stranici "Neki...

I Pokret slobodnih građana bojkotuje izbore! Poručuju da Srbija nije slobodna zemlja

Pokret slobodnih građana doneo je odluku da će izaći na izbore, ali onda kada bude uslova za njihovo održavanje....
- Reklama -  

Nakon smene sa funkcije poverenika SNS-a u Paraćinu, trenutni odbornik naprednjaka u lokalnom parlamentu Miodrag Stefanović nije uspeo da se domogne funkcije direktora Ekonomsko-trgovinske škole, jer je od 80 kolega za njega glasalo samo troje. Posao ipak pronalazi u Fudbalskom klubu Jedinstvo na poziciji trenera.

Miodrag Stefanović, profesor fizičke kultuzre, nije uspeo u nameri da se domogne direktorskog mesta u Ekonomsko- trgovinskoj školi u Paraćinu. Naime, na izborima za direktora osvojio je samo tri glasa od mogućih 80.

Stefanović inače odbornik SNS-a u Paraćinu u sportskom domenu prihvatio je poraz kometarišući da razmišlja o izlasku iz članstva Srpske napredne stranke.

„Odbornik sam,ali i to ću da ostavim, Trenutno razmišljam o načinu kako to da uradim. Razmišljam da izađem iz članstva SNS-a, jer ja nisam čovek za politiku.

Emotivno sam sve doživeo, zato što smatram da nisam zaslužio da mi se na ovaj način sve dešava. To što sam konkurisao za direktora škole je moje pravo, kao i pravo svakog građana.

To što sam dobio tri glasa, i što se o tome priča u javnosti, za mene nije nikakav problem, sportski prihvatam poraz“, izjavio je Miodrag Stefanović, povodom konkurisanja na mesto direktora srednje škole.

Iza kulisa, deo javnosti se i dalje bavi ovom temom kroz ugao nepotizma, kao i mogućim političkim transferom Stefanovića u redove opozicije.

Iz nezvaničnih izvora, kao razlog za podnošenje kanditature za direktora navodi se želja Stefanovića da na mesto profesora fizičke kulture zaposli svoju ćerku. Što je moguće dovelo do neslaganja sa rukovodstvom SNS-a, usled čega je verovatno izostala podrška prilikom glasanja na mesto diretno ekonomske škole.

Stefanović ove tvrdnje ocenjuje kao insinuacije i dodaje:

„To što se priča da je moje dete trebalo da počne da radi u školi, to se ništa nije desilo.

Nisam izneverio SNS, tu sam više od deset godina.

Pošten sam čovek, niko nema ništa loše od mene.

Moje ime je poznato u gradu, nisam se borio za ovakvu situacijui u politici“,  izjavio je Stefanović.

Novi posao,nakon  gubitka podrške unutar profesionalih i partijskih krugova, Stefanović pronalazi kao trener u fudbalskom klubu „Jedinstvo“, čije funkcionisanje zavivsi od budzetskog finansiranja opštine Paraćin, a čije rukovodstvo je blisko vlasti.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: