fbpx
Zabava

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 18. decembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

I danas Mesec u Devici svu našu pažnju preuzima za nagomilane poslovne obaveze, posebno smo motivisani jer jučerašnji dan bio je više nego uspešan, a vi veoma vredni. Voljni ste i da se posvetite zdravom načinu života i usvojite neke zdrave navike s kojima ćete zakoračiti u Novu godinu, te pomno proučavate kako da pristupite zdravoj ishrani i koji su načini da se izbegne bolest.
Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 18. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Vi imate dobre ideje, ali neko drugi odlučuje o glavnim aspektima u poslovno-finansijskoj saradnji. Preostaje Vam da se pomirite ulogom koju dobijate i da ispunite svoje obaveze.
LJUBAV
Na prvi pogled, partner deluje nezainteresovano za Vaše ideje. Na vreme otklonite svoje emotivne slutnje i negativne misli.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Vaši saradnici i prijatelji imaju dobre namere, tako da Vas očekuju pozitivni događaji i uspešni rezultati na različitim stranama. Na kraju, pokažite iskrenu zahvalnost.
LJUBAV
Nemojte oklevati pred osobom koja Vam upućuje emotivne signale ili iskrene komplimente. Uzvratite ih, prihvatite ih… učinit bilo šta.
ZDRAVLJE
Osećate se odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a Vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objašnjavati na različite načine, ali krivica je zajednička.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar