fbpx
Zabava

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 1. januar 2020. godine

Želimo vam da kroz 2020. pucate od zdravlja, da vas prati sva sreća ovog sveta, i da ne skidate osmeh sa lica.

Šta vas čeka tokom januara i tokom cele godine pročitajte na stranicama mesečnog i godišnjeg horoskopa a danas… odmorite se od dočeka, naspavajte se i radite samo ono što biste hteli da radite tokom godine. Maksimalno uživajte, posvetite se ljudima koje volite i ni oko čega se ne nervirajte. Biće dana i za nerviranje, ali hajde da ove godine preovladaju oni srećni dani.

Uživajte i neka je sa srećom 2020. godina!

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 1. januar 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo idea.
LJUBAV
U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima među saradnicima.
LJUBAV
Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje vas sve više podseća na neku dobru i unapred izrežiranu predstavu u kojoj vam se dodeljuje sporedna uloga.
ZDRAVLJE
Prijaće vam psiho fizička relaksacija i aktivan odmor.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko imate dovoljno mudrosti. Obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje.
LJUBAV
Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam zdraviji režim ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar