fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PETAK – 20. decembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Venera ovog petka ulazi u Vodoliju, dok Merkur pravi kvadrat sa Neptunom. . Ovaj kvadrat dovodi do izvesnih nesuglasica, gluvih telefona, pogrešnog izražavanja, loše komunikacije, dezinformacija. Potpuni haos, jednom rečju. Biće danas i lažova i nenamernih laži. Pripazite dobro danas na svaku izgovorenu reč, kako vašu, tako i sagovornikovu.

Venera u Vodoliji uvek je raspoložena za lepe odnose koji su prožeti prijateljskom ljubavlju povrh svega. Ova Venera žudi za drugačijim tipom ljubavi od onog na koji je navikla. Željna je ljubavi koja osim strasti i hemije ima i nešto povrh toga.

Uživajte u Venerinom istraživačkom pohodu dok jezdi Vodolijom sve do 13.januara…

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 20. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.
LJUBAV
Lakše Vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

Bik Bik

POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.
LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
LJUBAV
Određene okolnosti nateraće Vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar