fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 15. decembar 2019. godine

Lep trigon ove nedelje, ovoga puta Jupitera i Urana, koji donosi pozitivne promene na polju finansija svima vama koji ste u zadnjem periodu ulagali u nešto ili štedeli novac. Ovaj trigon donosi i neke nove spoznaje i otkrića , a u vezi su sa nekim starim i pomalo zaboravljenim idejama. Velike promene su na pomolu.

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU- 15. decembar 2019. godine

Ovan Ovan

POSAO
Ne drži vas mesto pa vam sedenje verovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine.
LJUBAV
Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Verovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promenili.
ZDRAVLJE
Moguće su vam stomačne tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvesni tračevi kojima ne bi trebalo da se bavite.
LJUBAV
Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedelje.
ZDRAVLJE
Vratni deo kičme vam je problematičan.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Možete da računate na niz srećnih okolnosti. Savet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku.
LJUBAV
Počinjete da se zagrevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji.
ZDRAVLJE
Zdravije se hranite.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar