Politika

OTKRIVENI! Boško Ničić pružio slamku spasa Saši Mirkoviću!

Novo protestno okupljanje nezadovoljnih Zaječaraca zakazano je za četvrtak, 30 april 2015. godine sa početkom u 19,30 časova. Skup pod nazivom „Branim Zaječar – moj grad“ održaće se na Skveru!

Kako bogat prvomajski program, koji je isplanirao Saša Mirković, najavljujući festival Zona Tolerancije za 1. i 2. maj kao i koncert Svetlane Cece Ražnatović, ne bi doživeo potpuni fijasko, u zadnjem trenutku Boško Ničić, pružio je slamku spasa i organizovao protest opozicije uz skromniji kulturno umetnički program!

Nezadovoljstvo Zaječaraca trenutnom vlašću je ogromno pa se očekuje veliki broj ljudi na Skveru. Vremenski uslovi takođe idu na ruku organizatorima jer se očekuje prijatno prolećno veče.

Čak je i sam Saša Mirković prihvatio pruženu slamku spasa i odlučio da izazove još veće nezadovoljstvo Zaječaraca svojim potezima. Pošto je ovo dugo planirana akcija, Mirković je porušio Kotlujevački most iako je znao da nema para da napravi novi. Naredio je da se radnicima Gradske uprave i javnih preduzeća prošlogodišnja plata isplati tek ovog leta a račune za struju firmama i školama odlučio je da ne plati sve dok ih ne isključe iz sistema.

Kako bi izazvao potpuno gađenje kod Zaječaraca danas je po hitnom postupku naredio da se službeno vozilo marke Škoda da većniku Aleksandru Milivojeviću zvanom Aca Pjer i isti pošalje o trošku grada u Beč u šoping. Pored inostranih dnevnica Pjeru je dat nalog da na svom fejsbuk profilu izbaci što više bahatih fotografija iz bašti kafića Austrijske prestonice sa porukom „opušteni espresso….

Akciju su pažljivo pripremali, mislili skoro na sve, čak im se u svemu ovome pridružila i Marina Milić, ali mi smo ih PROVALILI!

Dakle, četvrtak 30. april u 19.30h na Skveru! 😀

280415-bosko-pruzio-ruku

Dodaj komentar