Društvo

Održano predavanje „Zagrli šimpanzu“ u Prostoru za POMAK

FOTO: zajecaronline.com

U Prostoru za POMAK u Zaječaru održano je predavanje pod nazivom „Zagrli šimpanzu“. Na ovom MeetUp-u govorila je Aleksandra Petrovski. Učesnici su mogli da saznaju kako da balansiraju između više različitih angažmana i interesovanja.

Prisutni su razgovarali o tome kako da svestranost, znanja i veštine iz različitih oblasti mogu da budu prednost u savremenom poslovnom okruženju.

FOTO: zajecaronline.com

Na ovom predavanju, učesnici su mogli da nauče kako da kreiraju poslovne prilike po svojoj meri, kako da rade ono što volite, a pritom i pristojno da zarađuju.

Timočki Omladinski Centar nastavlja sa organizacijom predavanja i radionica u Prostoru za POMAK u Zaječaru. U subotu 1. juna biće održano predavanje: „LinkedIn za početnike – kako kreirati svoj lični profil i izgraditi prisustvo na poslovnim mrežama?“ 

Kao i do sada, učešće na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, dolazak morate potvrditi putem online prijave.

FOTO: zajecaronline.com

Predavanja i radionice organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

Dodaj komentar