fbpx
Društvo

Zaječar: Predavanja u Prostoru za POMAK do kraja maja

FOTO: pomak.org

Timočki Omladinski Centar nastavlja sa organizacijom predavanja i radionica u Prostoru za POMAK u Zaječaru.

Predavanje pod nazivom “Od potrebe do uspešne kupovine – Kako mapirati put Vašeg kupca?” je otkazano.

Radionica “LinkedIn za početnike – kako kreirati svoj lični profil i izgraditi prisustvo na poslovnim mrežama?” biće održana u subotu 1. juna, a početak je zakazan za 11 sati.

Radionica je namenjena svima onima koji su uvek hteli da imaju profil na poslovnoj mreži LinkedIn, ali nisu znali kako da vode takav jedan profil i šta bi sve on trebalo da sadrži. Kako to poslodavci dođu do potencijalnih zaposlenih putem LinkedIn poslovno/društvene mreže? O svemu tome pričaće Anđelija Đenić iz HTEC grupe.

LinkedIn u modernom poslovnom svetu sa svojih preko 600 miliona korisnika u 200 zemalja sveta predstavlja najrasprostranjeniji alat za profesionalno umrežavanje. Na predstojećoj radionici ćemo učesnicima detaljnije približiti ovu platformu koja danas ima ključnu ulogu u uspostavljanju i održavanju odnosa između klijenata, poslodavaca i zaposlenih; prilikom potrage za novim poslovnim mogućnostima i u građenju poslovne reputacije i ličnog brenda.

Kao i do sada, učešće na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, dolazak morate potvrditi putem online prijave.

Predavanja i radionice organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

Dodaj komentar