Sport

Održan teniski turnir „OP Zaječara AS Timok” za takmičare do 8 godina

FOTO: TK „AS Timok” Zaječar

Uz puno poštovanje svih mera i preporuka, kako Vlade Srbije, tako i Štaba za vanredne situacije grada Zaječara i TSS, Teniski klub „AS Timok” iz Zaječara je ove subote bio organizator „OP Zaječara AS Timok” za takmičare do 8 godina.

Turnir je iz kalendara teniskog saveza istočne Srbije, i igra se po pravilima programa mini tenis, tenis 10s crveni nivo.

Pored zvaničnih takmičara, iz Ćuprije, Leskovca, Niša i domaćih zaječarskih tenisera, gosti na turniru bili su polaznici projekta „Tenis u osnovnim školama” koji u saradnji sa TSS i Ministarstvom prosvete, sprovode na terenu, OŠ „Đura Jakšić” i TK „AS Timok”.

Pobednik turnira „OP Zaječara AS Timok” za takmičare do 8 godina je talentovani zaječarski teniser, velika nada kluba „AS Timok” Nemanja Pajkić, koji je zasluženo podigao pobednički pehar. Kod devojčica najbolja je bila Tara Sajčić iz Ćuprije. 

Na takmičenju je učestvovalo oko 30 mališana.

Obezbeđene su nagrade, pehari, medalje, diplome, zaštitne klupske maske, sokovi… Najbolji su dobili i vrednosne vaučere teniskog brenda „Babolat”, i nagrade Turističke organizacije grada Zaječara, brošure, šolje i magnetiće sa motivima grada, koje im je uručila direktorka Dragana Gogić Rajković, inače veliki prijatelj kluba, i ljubitelj tenisa.

TK „AS Timok” je ovom prilikom uručio i zahvalnicu OŠ „Đura Jakšić” iz Zaječara, na odličnoj saradnji i doprinosu razvoja teniskog sporta.

Dodaj komentar