fbpx

Održan prvi protest #1od5miliona u Boljevcu (VIDEO)

Preporuka:

FOTO DANA: Ćirilica, latinica ili tipografija?!

U susret 42. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se u Beogradu održava od 20. do 23. februara...

Projekcije filmova u Centru za kulturu u Kotlujevcu

Nakon niza filmova koji su prikazivani krajem januara, Zaječarce očekuju 3 nove filmske projekcije za vikend. Program:"Frka"22. februar od 16:00hOtkako...

Besplatan gradski prevoz u Zaječaru (ne)dostupan za sve (VIDEO)

Besplatan gradski prevoz na teritoriji Zaječara i okolnih sela funkcioniše već skoro godinu dana. I dok su neki prezadovoljni...
- Reklama -

Meštani Boljevca u subotu uveče okupili su se na prvom protestnom skupu #1od5miliona  u Gradskom parku u centru kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo aktuelnim stanjem u ovoj opštini na čijem čelu se nalazi dr Nebojša Marjanović.

Za razliku od ostalih gradova u Boljevcu nije organizovan protest u formi organizovane šetnje, već su se meštani samo okupili u centru.

Okupljenim Boljevčanima obratio se Goran Milošević, koji se zahvalio svima koji su izašli i time pokazali ogromnu hrabrost u jednom malom mestu.

„Lako je biti u Beogradu jedan od 100 000, ili biti u Nišu u Novom Sadu jedan od 10000-15000, ali biti jedan od 50 ovde u Boljevcu je stvarno velika hrabrost.“- istakao je Goran Milošević.

On je dodao da se živi u vreme velike represije i da su celog dana i protekle nedelje ljudi  pozivani da ne izadju na ovaj protest.

Poručio je da se nikome ne želi zlo već da Boljevčani žele da žive slobodno i da imaju pravo na svoje mišljenje.

„Želimo sistem u kojem će svi biti smenjivi, da vlast menjamo olovkom a ne šetnjama i protestima“ – zaključio je Milošević.

Pogledajte video prilog:

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: