fbpx

Održan prvi protest #1od5miliona u Boljevcu (VIDEO)

Preporuka:

Dnevni horoskop za SREDU – 20. novembar 2019.godine

Direktan hod Merkura obeležava ovu sredu, i sve ono što je prethodilo ovom trenutku, svi napori retrogradnog Merkura da...

U subotu drugi deo penzija za oktobar

Penzioneri će drugi deo penzija za mesec oktobar dobiti u subotu 23. novembra. Isplata durgog dela oktobarskih penzija preko tekućih...

Đaci zaječarske Ekonomske škole prodavali čaj u humanitarne svrhe

Učenici Ekonomsko - trgovinske škole u Zaječaru zajedno sa svojim profesorima za vreme velikog odmora su pili čaj, a...
- Reklama -

Meštani Boljevca u subotu uveče okupili su se na prvom protestnom skupu #1od5miliona  u Gradskom parku u centru kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo aktuelnim stanjem u ovoj opštini na čijem čelu se nalazi dr Nebojša Marjanović.

Za razliku od ostalih gradova u Boljevcu nije organizovan protest u formi organizovane šetnje, već su se meštani samo okupili u centru.

Okupljenim Boljevčanima obratio se Goran Milošević, koji se zahvalio svima koji su izašli i time pokazali ogromnu hrabrost u jednom malom mestu.

„Lako je biti u Beogradu jedan od 100 000, ili biti u Nišu u Novom Sadu jedan od 10000-15000, ali biti jedan od 50 ovde u Boljevcu je stvarno velika hrabrost.“- istakao je Goran Milošević.

On je dodao da se živi u vreme velike represije i da su celog dana i protekle nedelje ljudi  pozivani da ne izadju na ovaj protest.

Poručio je da se nikome ne želi zlo već da Boljevčani žele da žive slobodno i da imaju pravo na svoje mišljenje.

„Želimo sistem u kojem će svi biti smenjivi, da vlast menjamo olovkom a ne šetnjama i protestima“ – zaključio je Milošević.

Pogledajte video prilog:

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

„Bliskost“ u Dubočanu

Anasambl zaječarskog teatra gostovaće u ponedeljak, 25. novembra u Dubočanu, gde će u Domu kulture izvesti predstavu „Bliskost“ Patrika Marbera u režiji Snežane Udicki.  Koreograf...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: