Politika

Održan miting! Hoćemo izbore!

zaječar protest
protest zaječar 5 oktobar

Večeras je pred nekoliko stotina građana Zaječara održan miting opozicije u Zaječaru. Mitingu je predhodila celodnevna blokada Zaječara od strane komunalne policije. Nekoliko časova pre mitinga na  BEST portalu pojavila se vest gde su Ničić i Pajtić organizovali prebijanje starice u Zaječaru. Ovim gestom Mirković i ljudi oko njega su pokazali da najprimitivnijim sredstvima pokušavaju da ostanu na vlasti.

foto: printscreen-best portal

foto: printscreen-best portal

Zaječarci odavno ne prate pomenutu televiziju kao i portal tako da se jedino vest dopala botovima koji su bez i malo harizme i stila pokusali da komentarima pokažu svoju lojalnost Mirkoviću.

foto: printscreen best portal

foto: printscreen best portal

Naš portal je kontaktirao organe policije tako da sutra očekujemo zvaničnu potvrdu da li je policija dostavila BEST portalu podatke da su Ničićeve i Pajtićeve pristalice umešane u prebijanju žene.

Na mitingu se okupilo nekoliko stotina Zaječaraca koje je muka naterala da uprkos strahu, pretnjama izađu na ovaj skup i hrabro kažu NE sadašnjim vlastodržcima. Na mitingu su govorili Marina Milić, Miloje Mitrović, Vujadin Milošević i Boško Ničić.

Glumac Vujadin Milošević saopštio je na mitingu da je prvostepena presuda vratila njega i njegovog kolegu Vladimira Miloševića na posao sa koga su otpušteni posle martovskog mitinga. „Ovo je naša pobeda“ uzviknuo je Vujadin.

Dok je bivši gradonačelnik Ničić govorio jedan građanin je pokušao da verbalno vređa Ničića ali je efikasnom intervencijom policije, izgrednik  priveden.

Miting je završen oko 20h bez incidenata i organizatori su najavili nova okupljanja sve do raspisivanja lokalnih izbora.

protest zaječar 5 oktobar

protest zaječar 5 oktobar 2015

051015-protest-2

 

051015-protest-3

051015-protest-4

1 komentar

  • Na protestu bio je i Dušan Firović Fira, član Gradskog veća. Da li je Fira došao da podrži opoziciju, pošto je osetio da vlast u gradu gubi kontrolu ili je došao da snimi i izvidi situaciju ostaje da se vidi.

Dodaj komentar