fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo

ODBORNICI ODLUČILI: Evo ko su novi likvidacioni upravnici u pojedinim zaječarskim preduzećima!

U objedinjenom pretresu odbornici Skupštine grada Zaječara na današnjem zasedanju odlučivali su o pretresu predloga odluka o izmeni i dopuni odluka o pokretanju postaupka likvidacije nad:

  • JP “Objedinjena naplata” Zaječar
  • JP za urbanizam i projektovanje “Urbanizam Zaječar” Zaječar
  • JKP Gradsko saobraćajno preduzeće “Zaječar”
  • Agencijom za ruralni razvoj Grljan
  • Društvom sa ograničenom odgovornošću “Biznis inkubator centar” Zaječar

Odbornici su odlučivali i o predlogu odluke o izmeni i dopuni Odluke o ukidanju Ustanove “Gitarijada”, Turističke organizacije grada Zaqječara i Ustanove Ceza kulturu “Centar za kulturu” Zaječar.


Na pomenutoj sednici VEĆINOM glasova je usvojena izmena i dopuna Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad JP „Objedinjena naplata“ Zaječar.

Pa je dosadašnji likvidacioni upravnik  Milena Popović, ekonomista u oblasti poslovne informatike, razrešena te funkcije, nakon njene pismene ostavke na mestu likvidacionog upravnika. Za novog likvidacionog upravnika, imenovana je Jelena Vasić, diplomirani menadžer iz Zaječara.

Na sednici je usvojena i izmena i dopuna Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad JP za urbanizam i projektovanje „Urbanizam Zaječar“ Zaječar.

Zoran Stojković, diplomirani inženjer arhitekture iz Zaječara, dosadašnji likvidacioni upravnik ovog preduzeća, razrešen je dužnosti a njegovo mesto zauzeo je Marko Gubić, ekonomista iz Zaječara.

Odbornici su, između ostalog, većinom glasova usvojili izmenu i dopunu Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Zaječar“ -Zaječar.

Boban Marković, diplomirani ekonomista iz Zaječara, razrešen je dužnosti likvidacionog upravnika ovog preduzeća, a na njegovo mesto postavljena je Jelena Milisavljević, diplomirani pravnik iz Zaječara.

Usvojena je i Odluka o izmeni Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad Agencijom za ruralni razvoj Grljan.

Razrešena je dužnosti likvidacionog upravnika Dragana Živadinović, a za novog upravnika imenovana Milena Ivanović.

Odbornici su izglasali i izmenu i dopuni Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad Društvom sa ograničenom odgovornošću „Biznis inkubator centar Zaječar“ u Zaječaru.

Dragan Tošić razrešen je dužnosti likvidacionog upravnika, a za novog upravnika izabrana je Dušica Jocić.

Usvojena je i izmena i dopuna Odluke o ukidanju Ustanove Gitarijada“ Zaječar.

Perislav Ducić, dosadašnji likvidacioni upravnik Ustanove Gitarijida, razrešen je ove dužnosti, a za novog postavljen je Aleksandar Mitrović, strukovni ekonomista iz oblasti marketinga i trgovine.

Na zasedanju je usvojena i izmena Odluke o ukidanju Turističke organizacije grada Zaječara.

Ovom Odlukom Milena Pintarić, dosadašnji likvidacioni upravnik Turističke organizacije razrešena je ove dužnosti a za novog likvidacionog upravnika postavljen Emir Avdić.

Marija Dimitrijević, razrešena je dužnosti likvidacionog upravnika Ustanove za kulturu „Centar za kulturu“ grada Zaječara,  dok je na tu funkciju postavljen Ivan Ristić.


KOLIKO NOVCA IZ GRADSKE KASE GODIŠNJE ODE ZA NAKNADE LIKVIDACIONIM UPRAVNICIMA  PROČITAJTE OVDE!

Dodaj komentar