fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Društvo

Od ponedeljka vakcinacija u Domu kulture u Kotlujevcu i prostorijama Crvenog krsta u naselju “Kraljevica”

radiomagnum.rs

PREDIZBORNI MARKETING

Od ponedeljka, 25.01.2021.godine, umesto u Domu zdravlja u Zaječaru, imunizacija (vakcinacija) građana, vakcinom protiv covid-19 infekcije, vršiće se na dva punkta za masovnu imunizaciju u Domu kulture u Kotlujevcu i prostorijama Crvenog krsta u naselju “Kraljevica”.

Vakcinacija će i u Domu kulture u Kotlujevcu, kao i prostorijama “Crvenog krsta” u naselju “Kraljevica” biti vršena u periodu od 08,00 do 18,00 sati.

ZC Zaječar, DZ Zaječar, obezbedio je 6 (+2), kompletno opremljenih, četvoročlanih medicinskih ekipa za imunizaciju, a shodno preporukama Ministarstva zdravlja, Instituta “Batut” i MDULS-a , gradski ZZJZ i Grad Zaječar su kompletno opremili i pripremili vakcione punktove i obezbedili dovoljne doze vakcine “Sinofarm”.

Svi prijavljeni građani dobiće SMS poruku, sa vakcionacionim QRC codom, ali i telefonski poziv iz info-centra Gradske uprave, kojim rukovode volonteri Crvenog krsta Zaječar. Svi vakcinisani će u roku od 24 h nakon vakcinacije biti pozvani iz info-centra radi evidentiranja stanja nakon vakcinacije.

Mole se građani koji dolaze na vakcinaciju, a prethodno se nisu prijavili da budu strpljivi i omoguće prijavljenima da iskoriste svoj zakazani termin kako bi izbegli gužve na punktovima za imunizaciju.

Preko 2000 građana Zaječara do sada je primilo vakcinu protiv virusa covid19.

Dodaj komentar