Društvo

Obustavljena akcija postavljanja klupica na Popovoj plaži grupe „Outhide festival“

Akcija „Siđi do reke“ neformalne grupe „Outhide festival“ u okviru koje je trebalo da danas budu postavljene nove klupice  na Popovoj plaži, do daljnjeg je obustavljena zbog nedostatka potrebnih dozvola.

Mladi okupljeni oko ove i ideje u organizatori same akcije saopštili su da je akcija obustavljena usled nedostatka potrebnih dozvola za postavljanje klupica.

Iz organizacije najavljuju da će problem oko prikupljanja neophodnih dozvola biti rešen do kraja naredne nedelje, kao i da će odmah zatim uslediti realizacija ovog projekta.

1 komentar

  • BRAVO “ Outhide festival “ za humanu,korisnu i svrsishodnu nameru. ALI . . . , vaša lepa ideja je postala samo jedan od dokaza pod kakvom gradskom vlašču živimo. Ovo je spomenik njihovoj nesposobnosti i nezainteresenovasti. Pa oni sami sebi ne mogu da izdaju dozvole. Iza ove farse se krije i pravi razlog, naime slepi i gluvi poslušnici nisu uspeli da pitaju vlasnika ovog grada da li mogu i smeju da realizuju Vašu, pre svega GRADSKU ideju. Decenijama jedan čovek odlučuje o svemu, pa i našim sudbinama, i shodno tome “ gazde “ sa Popove plaže moraju da Vas stave na čekanju.
    Niko normalan u našem gradu ne sme da očekuje da bilo kakvu odluku samostalno ddonese poluposmeni, bahati šef (kordinator) na Popovoj plaži sa sumnjivim prošlošću. Isto važi i za direktora – novinara iz njegovog Bora.Normalno i jednog konobara i jednog šankera iz “ Pedeset ćetvorke !
    Još jednom : Svaka čast “ Outhide „, ali Vaša i slićne ideje moraju da sačekaju odlazak ovih lupeža, tj izbore u Aprilu. Tada će se gradjani Zaječara ili opametiti ili NESTATI !

Dodaj komentar