fbpx
Društvo Politika

Novogodišnja čestitka predsednika GrO SNS Zaječar Milana Stankovića

Milan Stanković, pomoćnik gradonačеlnika Zaječara za omladinu i sport; FOTO: zajecaronline.com

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika predsednik Gradskog odbora SNS Zaječar Milan Stanković, uputio je čestitku građanima Zaječara poželevši im, pre svega, dobro zdravlje, mir i blagostanje.

Stanković je napomenuo da je 2019. godina bila uspešna.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

„Poštovani sugrađani,
Iza nas je jedna veoma uspešna godina i ostvareni rezultati u toku 2019. godine čine nas spremnijim da na pravi način odgovorimo svim izazovima koji nas očekuju u 2020. godini.

Neka 2020.godina bude godina u kojoj ćemo samo zajedničkim snagama, jedinstvom, uloženim velikim radom i trudom moći da postignemo najbolje moguće rezultate na svim poljima i tako unaprediti našu sredinu i podići životni standard svih naših građana.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru želi svim građanima Zaječara da ih služi dobro zdravlje, da neguju međusobna prijateljstva i da predstojeće novogodišnje i božićne praznike provedu u krugu najbližih, u miru i blagostanju.

Hvala vam i na poverenju koje ste nam dali i obećavamo da ćemo se truditi da to vaše poverenje ne izneverimo. Velike planove i ambicije imamo u narednoj godini i nadamo se da ćemo to zajednički ostvariti. Srećna Vam i uspešna 2020. godina“, nvodi se u saopštenju.

2 komentara

  • ovaj kao da je sisao nesto…ili smrce? u kom li je on svetu??? treba da se kao amerikanci osvrnes malo i na svoju porodicu! a sta je sa tvojom???? treba da te je sramota…

Dodaj komentar