Novi uspesi zaječarskih karatista na takmičenju u Boru

0
Foto: facebook.com

Na 6. Makato kupu održanom u Boru, Gradski karate klub „Zaječar“ zauzeo je prvo, a Karate klub “Lavlje srce” treće mesto. Karate klub „Musaši“ iz Knjaževca drugoplasiran je na ovom takmičenju. Ukupno je učestvovalo 11 klubova, a organizator takmičenja je KK „Sureido“ iz Bora. Učešće je uzelo 145 karatista, koji su se takmičili u preko 160 kategorija.

Učestvovali su karate klubovi: „Crvena Zvezda“ Beograd, „Reikon“ Kraljevo, „Timok“ Zaječar, „Panteri“ Žagubica, „Zatoiči“ Zaječar, „Ki“ Niš, „Pukovac“ iz Pukovca, „Musaši“ Knjaževac, GKK „Zaječar“, „Lavlje Srce“ Zaječar i domaćini.

Foto: facebook.com

Kao najmasovijem klubu na ovom turniru pehar je dodeljen Gradskom karate klubu „Zaječar“, a klub je proglašen i za najuspešniji klub u generalnom plasmanu klubova, osvojivši 26 medalja.

Karatista tog kluba, Petar Zarić, proglašen je za najmlađeg učesnika turnira, i njemu je takođe, zasluženo pripao pehar.Karatisti kluba „Lavlje srce“ na ovom takmičenju osvojili su 12 medalja, od toga pet zlatnih, dve srebrne i pet bronzanih odličja.

Foto: facebook.com

Najuspešniji takmičar ovog kluba bio je Nikola Petrović sa osvojena dva zlata. Takmičare očekuju nove borbe na Međunarodnom karate turniru „Kraljevački pobednik”, u Kraljevu, 10. marta. Učesnici ovog takmičenja se zahvaljuju svim klubovima, takmičarima i trenerima, koji su uzeli učešće na „Makoto Kupu 2019“.

Kako ističu, posebnu zahvalnost duguju roditeljima, članovima i prijateljima kluba koji su pomogli realizaciju takmičenja.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here