Politika

Nova stranka: “KO JE IZDAO NALOG ZA ISPITIVANJE DRAGANA STAMENKOVIĆA I PO KOM OSNOVU?”

Atlas Servis - 24h pomoć na putu

Nakon dolaska policijske patrole na kućnu adresu predsednika GO Nove stranke Zaječar, Dragan Stamenković se oglasio saopštenjem za javnost u kome se kaže:

Danas u popodnevnim časovima me je posetila policijska patrola koja je, kako kažu policajci na dužnosti, dobila nalog da me potraže na kućnoj adresi i ispitaju da li sam ja kao predsednik Nove stranke u Zaječaru jedan od organizatora protesta koji će se održati sutra u Beogradu.

U tom trenutku sam bio iznenadjen ovakvim pitanjem, obzirom da nisam znao ništa o takvoj organizaciji, pa sam se zahvalio policajcima na tome što me obaveštavaju i odgovorio negativno.

Podsećam vas da su prostorije Nove stranke Zaječar bile predmet napada pre par dana od strane jos uvek nepoznatih napadača, a ja sada pitam MUP Zaječar i “KO JE IZDAO NALOG ZA MOJE ISPITIVANJE I PO KOM OSNOVU?”, uzimajući u obzir to da se ni ja, ni Gradski odbor Nove stranke Zaječar do večeras nismo izjašnjavali ni o regularnosti proteklih izbora ni o bilo kakvim protestima! Očekujem hitan odgovor odgovornih iz policije Zaječar, jer smatram je ovakva vrsta uznemiravanja moje porodice i mene nedopustiva!

Dodaj komentar