fbpx

Njuz.net turneja stiže u Zaječar

Preporuka:

CINS: Smanjuju se plate zdravstvenim radnicima u samoizolaciji

Zaposlenima u Kliničkom centru Niš koji su završili u samoizolaciji boreći se protiv korone država će smanjiti platu za...

Limun traženiji i znatno skuplji: Moguća nestašica u narednom periodu

Zbog činjenice da u kombinaciji sa sodom bikarbonom i toplom vodom limun možda može biti odličan saveznik u borbi...

Aleksandar Vučić: Uvešćemo zabranu kretanja 24 sata ako građani ne promene ponašanje

"Ukoliko se naše ponašanje ne promeni predložiću Vladi Srbije da uvede policijski čas koji će trajati 24 sata", rekao...
- Reklama -

Nakon velikog uspeha tribina u Kragujevcu i Novom Sadu, Njuzova turneja „Sadašnjost Srbije“ stiže u Omladinski centar u Zaječaru.

Ekipa Njuza će na svom prvom gostovanju u Zaječaru pričati o stanju medija, slobodi govora, cenzuri, lažnim vestima, propagandi i ostalim stvarima koje određuju kako percipiramo Srbiju u sadašnjosti, sa ciljem da utiče na razvoj medijiskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike.

„Pričaćemo i o tome kako je bilo pre skoro deset godina kad je Njuz nastao, kao i o tome šta mislimo kuda sve ovo vodi i kako da se iz ovoga izvadimo. Takođe ćemo na licu mesta odlučivati da li posle tribine da idemo u Dva brata ili Medu ili na skijanje na Kraljevicu. Obećavamo da nećemo baš nijednom pomenuti Sašu Mirkovića, Boška Ničića i Željka Vasića“, naglasili su Njuzovci.

Lokalnu podršku pružiće im Danko Nikolić, izvršni direktor „Zaječarske inicijative“, kao specijalan gost.

Tribina u Zaječaru je samo jedna u nizu tribina koje će ekipa Njuz.neta održati širom Srbije sa ciljem da utiče na razvoj medijskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike.

Dobrodošli na našu neozbiljnu tribinu o ozbiljnim stvarima.

2 KOMENTARA

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: