Politika

NIČIĆ: U Beograd na miting krenulo 1911 građana Zaječara – odradiće odsustvo sa posla

FOTO: ilustracija/ Miting u Požarevcu / izvor: Facebook

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić izjavio je da je put Beograda na miting podrške Srpskoj naprednoj stranci iz Zaječara danas krenulo 1911 građana, kao i to da su svi zaposleni u Gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama danas koristili slobodne dane, ili da će odsustvo sa posla odraditi četri sata u naredne dve nedelje, produžetkom radnog vremena.

Poverenik zaječarskih naprednjaka Milan Stanković odbio je danas da prilikom polaska za Beograd u izjavi za medije prokomentariše koliko je tačno građana Zaječara danas pošlo na miting podrške Srpskoj naprednoj stranci, kao i to, ima li ko radnike Gradske uprave, javnih preduzeća i ustanova 19. aprila da zameni na njihovim radnim mestima.

Umesto njega, na svojoj Facebook strani oglasio se gradonačelnik Zaječara Boško Ničić trvdnjama da je računajući minibuseve i automobile, tačno “u čoveka” put Beograda danas krenulo 1911 ljudi iz grada na Timoku.

” Svi zaposleni u Gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama koriste ili svoje slobodne dane ili će odraditi četri sata u naredne dve nedelje, produžetkom radnog vremena utorkom i četvrtkom za sat vremena.

Ukoliko to bude u vreme praznika odradiće naredne nedelje”, naveo je gradonačelnik Ničić u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Brojne novinarske ekipe danas us pratile mitingaše na terenu, i činjenično je stanje da je iz grada na Timoku krenulo svega 15 do 20 autobusa, nekoliko mini buseva i automobila.

Do Beograda i nekako, do Niša nikako!

FOTO: Radio Magnum

Za Beograd iz Zaječara u ranim jutarnjim satima kako saznajemo sa autobuske stanice “Nikolić prevoz” krenulo je dva autobusa po redovnim polascima u 5 i 7 sati ujutru, a iz Beograda je i jedan autobus put Zaječara krenuo u 13 sati i 45 minuta.

Međutim, ukoliko ste danas imali u planu da iz Zaječara odete do Niša, to vam neće poći za rukom. Jer su kako nezvanično saznajemo svi polasci “Niš ekspresa” do Zaječara danas obustavljeni.

O redukovanom redu vožnje ” Niš ekspresa” još tokom jujčerašnjeg dana izveštavale su kolege iz “Južnih vesti”.

Navodno je putem Beograda iz Niša krenulo između 110 i 140 Niš ekspres autobusa. Cena za tu uslugu je, kažu anonimni izvori 4 miliona dinara.

Koliko će današnje putovanje do Beograda koštati građane Zaječara ostaje nepoznato. Ali jedno je sigurno – svi putnici namernici put Beograda na miting podrške SNS-u danas nisu krenuli o sopstvenom trošku, već na račun svih građana grada na Timoku!

mislite o tome!

8 komentara

  • dubre kalastursko!!!!dabogda se negde smlatio uz put!!!da mu se ime zatre…i mesto i vreme…u usta ga kalastursko!!!i seme i pleme…

  • neka rade ovce..i treba!!! samo treba i proveravati da li odradjuju!!sram ga bilo..e sada da vidim kako će odradjivati ovi sto su morali da idu..kao na streljanje djaka u kragujevcu..koje si ti djubre i ološ borski..

  • a zasto samo četiri sata kada tog dana nisu ni dolazili na posao…receno im je da ne dolaze!!! nemoj da se pravis lud svevišnji…ne pravi se mnogo pametan…

  • a gde su svi oni odlasci do sada?zasto onima koji nisu isli ne odobris slobodne dane? čista diskriminacija!!!saberi koliko ste puta prisiljavali radnike ..koliko dana nije radjeno pa ostalim daj slobodne dane!!!!hajde d ate vidimmo sada…mislis da to nije ispravno?

  • a sta je sa onima koji su na PP poslovima?da li i njima sleduje GO!!! sta radi bre ovoj nepismeni videnović!!!ma treba sve proterati..ne prave oni džabe djubranu kod halova.tamo će svi..

Dodaj komentar