fbpx

NIČIĆ NAJAVIO ULAGANJE U SPORTSKE OBJEKTE: Rekonstrukciju fudbalskog stadiona, Popove plaže i uništenih balon hala!!!

Preporuka:

Knjaževačka „Tina“ prodata beogradskoj firma Mobi furniture d.o.o

Timočka industrija nameštaja AD Tina u stečaju iz Knjaževca prodata je za 35,2 miliona dinara beogradskoj firmi Mobi furniture...

Spremite kišobrane

Iznad većeg dela zemlje danas će biti promenljivo oblačno, mestimično sa slabom kišom, osim u Bačkoj, Sremu i delu...

Galmatijas podkast uživo u Omladinskom centru

Omladinski centar započinje novi projekat-večeras će biti održan prvi uživo podkast u režiji Stevana Jovanovića i Borisa Živulovića sa...
- Reklama -

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić, u pratnji državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i pravne savetnice Ivane Dukić boravio je danas u Zaječaru.

Sa ministrom Udovičićem gradonačelnik Zaječara Boško Ničić vodio je razgovore o projektu Fudbalskog stadiona na Kraljevici koji obuhvata radove na atletskoj stazi, rasveti, tribini na istočnoj strani stadiona i radove na samom sportskom terenu.

“ Projekat fudbalskog stadiona na Kraljevici koji je trebao da bude atletsko – fudbalskog tipa prekinutje na pola.

Međutim, kroz konkurse koji postoji u Ministarstvu omladine i sporta pokušaćemo da u ovoj i narednoj godini rešimo bar pitanje tribina i ograde, a atletsku stazu ćemo ostaviti za neki naredni period.

Međutim, taj projekat će na kraju ipak biti kompletno završen“, najavio je Ničić.

Sa ministrom Udovičićem gradonačelnik Zaječara Boško Ničić vodio je razgovor i  o rekonstrukciji komleksa Popove plaže i zaječarskog Skijališta.

“ Popova plaža je jedan krupan projektat i za njenu sanaciju u ovom trenutku je potrebno izdvojiti negde oko 28,5 miliona dinara.

To su samo grube procene na osnovu projektne dokumentacije i onoga što je do sada urađeno.

To je za grad veliki novac, ali mi ćemo početi da rešavamo fazu po fazu uz pomoć Ministarstva omladine i sporta, uz pomoć Ministarstva turizma i trgovine, uz pomoć Kancelarije za upravljanje projektima u Vladi Srbije koju vodi gospodin Blagojević.

Dakle sve su to povezane stvari ali počinjemo da ih rešavamo“, istakao je Ničić.

Na sastanku je bilo je reči o gorućim problemima vezanim za sportske balon hale, kako o balon hali na bazenu, tako i o balon halama koje su postojale u četiri sela na teritoriji grada.

“ Moramo najpre da vidimo u kom je stanju balon hala za bazen koja četiri godine nije bila u upotrebi i leži u nekom skladištu.

Kad vidimo u kakvom je stanju videćemo  i za šta ćemo konkurisati, ukoliko treba nešto da se popravi, da se nabavi od opreme ukoliko je uništeno.

Isto to važi i za balon hale u četiri sela“, najavio je Ničić.

Gradonačelnik je na konferenciji za novinare istakao da je balon hala u Grljanu kompletno uništena i neupotrebljiva. kako ni nakon podnošenja krivičnih prijava protiv određenih lica taj problem neće biti rešen, Ničić je najavio da će u narednom periodu pokušati da uz pomoć ministarstva bude nabavljena nova balon hala za Grljan.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Negotinci opljačkali taksistu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su M. P. (1983) i Lj. U. (1986) iz Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili...

Festival španskog i latinoameričkog filma u Omladinskom centru Zaječar

U sredu, 13. novembra, u Omladinskom centru biće prikazan španski film "Na razmeni", u okviru festivala španskog i latinoameričkog filma. U okviru programa "Servantes na...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: