Društvo Srbija Timočka krajina

Nestao Vladislav Ranđelović iz Malog Izvora

Foto zaječarski dnevnik
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Vladislav Ranđelović (84)iz Malog Izvora nestao je bez traga, a u toku je potaga za njim. U potragu su se, pored porodice i policije, uključili i meštani ovog sela, a ako ste kojim slučajem videli ili sreli Vladislava, odmah obavestite policiju ili pozovite njegovog unuka, Sašu Milojkovića na broj 069 425 75 20.

Vladislav je poslednji put viđen u ataru sela u nedelju, 17.jula, a na sebi je imao zelen kačket, majicu kratkih rukava crvene boje i tamne pantalone.

Njegov unuk kaže da je policija obaveštena iste večeri kada se nije vratio kući, i da mu se od tada gubi svaki trag. Milojković napominje da Vladislav nije dementan i da mu je zdravstveno stanje u skladu sa njegovim godinama.

„Svuda smo ga tražili zajedno sa meštanima, policijom i Gorskom službom, ali na žalost bezuspešno. Molim ljude koji su ga možda videli da odmah pozovu zaječarsku policiju ili mene na broj 069 425 75 20“ – kaže unuk Saša Milojković.

Magistralni put ka Knjaževcu i Nišu, a u suprotnom pravcu ka Zaječaru, Negotinu i Kladovu, prolazi kroz ovo selo, pa postoji mogućnost da je Vladislava možda neko povezao i da je on sada u nekom od ovih gradova.

Izvor: zaječarski dnevnik

Dodaj komentar