Hronika Izdvajamo

NESREĆA U BORU: Kamion pregazio tinejdžera na pešačkom prelazu

U Boru je poginuo tinejdžer kada ga je na pešačkom prelazu udario kamion, prenosi Blic. Dečak bio je na biciklu kada ga je udario kamion. On je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, gde je ubrzo preminuo.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Zeleni Bulevar u Boru danas oko 16 časova nastradao je dečak starosti između 15 i 17 godina. Dečak koji se nalazio na bicikli nastradao je u trenutku kada je na njega naleteo kamion na pešačkom prelazu.

– Odjednom se samo začuo strahovit prasak. Ugledali smo dečaka kako nepomično leži na zemlji. Bilo je strašno – pričaju očevici.

Oni koji su se našli na licu mesta naglašavaju da je prizor bio jeziv.

– Strašno je to što se dogodilo. Bilo je krvi svuda, bicikla je bila potpuno smrskana. Odmah je došla hitna pomoć i odvezli su dečaka – kažu očevici.

Na lice mesta brzo su stigle ekipe hitne pomoći i policija. Dečak je hitno prevezen sanitetom na odeljenje trijaže u Opštu bolnicu u Boru.

– Dečak je primljen sa prelomom lobanje, povredama glave i mozga i bez svesti. Započeta je reanimacija ali upkos naporima lekara da spasu dečakov život, on je podlegao povredama – kaže dr Siniša Srbulović, neurohirurg Opšte bolnice u Boru.

Navodno je vozač kamiona ispričao policiji na licu mesta da je samo osetio udarac u zadnje točkove kamiona.

izvor: BLIC

Dodaj komentar