fbpx

NENAD RISTOVIĆ – Postigli smo dogovor da u naš grad VRATIMO ŽIVOT i zaustavimo propadanje Zaječara! (VIDEO)

Preporuka:

Nagrade za najuspešnije učenike i nastavnike na Savindan u Gimnaziji

Povodom školske slave, Svetog Save, u ponedeljak, 27. januara u zaječarskoj Gimnaziji tradicionalno će biti priređena prigodna svečanost na...

Za koga se sređuju prostorije u Dositejevoj ulici?

Već nekoliko meseci prostorije nekadašnje Direkcije za izgradnju grada na 6. i 7. spratu u Dositejevoj ulici broj 1...

Pola sata bez struje meštani Velikog Izvora

Meštani Velikog Izvora bez struje biće pola sata u utorak 21. januara. Struje neće biti od 11 i 30 do...
- Reklama -  
Postigli smo dogovor da zaustavimo propadanje Zaječara! Postigli smo dogovor da u naš grad vratimo život, poručeno je sa današnje zajedničke press konferencije Demokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Socijaldemokratske stranke.

Već izvesno vreme vode se razgovori između Demokratske Stranke (DS), Socijaldemokratske stranke (SDS), Liberalno Demokratske Partije (LDP) i određenog broja pojedinaca i grupa građana. Rezultat tih razgovora je da smo postigli DOGOVOR da građane i grad Zaječar stavimo ispred interesa stranaka i svih drugih interesa i da na ovaj način VRATIMO ŽIVOT u naš grad.“ istakao je Dr Nenad Ristović, predstavnik LDP-a.

ds-ldp-sds-dogovor

Postigli smo dogovor da zaustavimo propadanje Zaječara. Postigli smo dogovor da na predstojeće izbore zajedno izađemo i pobedimo“ – dodao je Ristović.

U ovom trenutku, dogovor je nešto najbitnije a to nam daje obavezo da pozovemo pre svega sve pojedince, a onda i grupe građana ali i političke stranke, da stavimo stranačke ali i sve druge interese u drugi plan i pokažemo da možemo odgovorno voditi naš grad!

Naša ruka je ispružena prema svima koji žele da naš grad ponovo bude MESTO GDE STANUJE ŽIVOT. Moramo pokazati sposobnost i svest da građanima vratimo nadu, ulijemo veru i pokažemo snagu da možemo voditi naš grad“ – poručio je sa press konferencije Dr Nenad Ristović.

Zajednički cilj nam je pobeda i da u Zaječaru dođe do promena, ali za sada nećemo otkrivati ko su pojedinci koji su podržali ovaj dogovor – objasnio je Ristović odgovarajući na pitanja novinara i dodao:

Grad je u jako teškoj situaciji i nama ne preostaje ništa drugo osim obaveze da stvari uzmemo u svoje ruke i krenemo da menjamo stvari. Nije moguća saradnja sa onima koji su upropaštavali ovaj grad u poslednjih 10 godina. Koalicija sa Srpskom naprednom strankom i Pokretom za Krajinu nije moguća ni pre izbora a posebno ne posle izbora.

Očekujemo pobedu i nakon izbora formiraćemo vlast koja će doneti promene ovom gradu!

Pogledajte video prilog Online televizije:

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

U Timočkoj Krajini u planu izgradnja oko 100 mini-hidroelektrana

Na teritoriji Srbije prema podacima sa sajta elektrosrbija.rs planirana je izgradnja preko 850 mini-hidroelektrana (MHE). Oko 100-ak mini-hidroelektrana u planu je da bude izgrađeno...

Zaječarska biblioteka i ove godine organizuje „Čitalačku povelju“

Na dečijem odeljenju Matične biblioteke „Svetozar Marković” i ove godine biće organizovana „Čitalačka povelja 7 sa značkom“  od 3. februara do 22. maja 2020....

Organizovane pljačke pošti u zaječarskim i negotinskim selima

Poslednjih nekoliko meseci policija Timočke krajine traga za dobro organizovanom grupom lopova koja preko noći pljačka male seoske pošte na teritoriji Zaječara i Negotina....
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: