Društvo

Narodna stranka Zaječar: Sramna odluka komandanta Štaba za vanredne situacije

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru sa gnušanjem, najoštrije osuđuje sramnu odluku komandanta Štaba za vanredne situacije Boška Ničića, kojom je zabranio Osnovnoj muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ da povodom 21. juna Svetskog dana muzike organizuje koncert na Trgu oslobođenja u našem Zaječaru.

Saopštenje Narodne stranke prenosimo u celosti:

Ovim je pomenuti komandant ŠVS-a još jednom pokazao svim građanima Zaječara da on i nakaradna i nesposobna vlast SNS-a u Zaječaru koriste vanrednu situaciju za sprovođenje njihove samovolje, jer im ta ista vanredna situacija nije smetala da organizuju lažne i nelegitimne izbore 28.03.2021. godine, pritom rizikujući zdravlje i živote svih stanovnika sa područja Grada Zaječara!?!

Ovom i ovakvom sramnom odlukom pomenuti komandant i član predsedništva SNS-a je pokazao svim građanima da su „kulturne vrednosti“ za koje se on zalaže – ulazak u štalu na Pinkovoj farmi, statiranje sa tompusom u muzičkim klipovima domaćih serija i dovođenje raznoraznih pevaljki i pevača o našem trošku!!!

Narodna stranka u Zaječaru će se uvek zalagati za afirmaciju i promovisanje pravih kulturnih vrednosti u našem gradu, a zabranjeni koncert je svakako bio prilika za promovisanje tih vrednosti!!!

Dodaj komentar